- 10.10.16 06:11#1Коняк - намира ли приложение във вашите рецепти?Има много хубав аромат. Добавям го към блатове за торти и кремове.ОтговорОтговор с цитат
- 22.10.16 01:24#2от: Коняк - намира ли приложение във вашите рецепти?Оо да, съгласна съм Веси, и аз често го ползвам, харесвам аромата му, напоследък ползвам много и ром, понеже шишето с коняк беше изпито на домашна сбирка, като ги видях как мъжете седят, гледат мач и коняка разсипан по чашите им сърцето ме заболя, изпиха ми сладкишите ) Сега като привърша рома, пак ще си взема ОтговорОтговор с цитат
- 24.10.16 05:13#3от: Коняк - намира ли приложение във вашите рецепти?коняка има голямо приложение в кухнята най вече в приготвянето на сос за раци омари и дуги такива но най вече за приготвянето на така популярния pepercorn sauceОтговорОтговор с цитат
- 03.01.17 02:07#4от: Коняк - намира ли приложение във вашите рецепти?Коняк добавям към сладките таралежки / бисквити, 1 яйце, масло, пудра захар, орехи, коняк/.ОтговорОтговор с цитат
- 08.01.17 01:27#5от: Коняк - намира ли приложение във вашите рецепти?С коняк все още не съм пробвала, но често използвам ром, за да сиропирам сладкиши и блатове за торти.ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.17 10:57#6от: Коняк - намира ли приложение във вашите рецепти?Да, конякът е широко приложим в готварството. Освен за ароматизиране на кремове за торти и сладкиши се ползва за сосове, както и основни ястия (за фламбиране)ОтговорОтговор с цитат
- 29.12.20 05:59#7от: Коняк - намира ли приложение във вашите рецепти?Много рядко. Основно за сладкиши, кремчета и фламбета.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest