- 10.10.16 07:52#1Започва сезонът на киселото зеле! Споделете как го приготвятеЗимата не може без кисело зеле, хем е вкусно, че и полезно. Всяка година слагам в бидона по 10 зелки заливате със саламура от вода, в която е разтворена сол в съотношение 30-40 г на литър. Приготвяме малко защото не е солено, а сме на хапчета ха ха.
Вие колко килограма зеле приготвяте и защо???ОтговорОтговор с цитат - 03.01.17 01:54#2от: Започва сезонът на киселото зеле! Споделете как го приготвятеЗелето го слагаме в бидон и в мазето. Аз съм любител на киселото зеле, ям го на салата /с червен пипер и олио/ или със свинско месо.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest