Gotvach.bg»Форум»Консервиране на храни»Колко часа варите месо - пилешко или свинско в буркани ?

Колко часа варите месо - пилешко или свинско в буркани ?

  • 28.10.16 01:41#1Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008Колко часа варите месо - пилешко или свинско в буркани ?Колко часа варите бурканите след като сте изпържили хубаво месото и се подправили със сол и черен пипер?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.01.20 03:37#2Биляна ВладоваБиляна ВладоваМастър ШефРегистрация: 17.02.16Град: ЕленаОтговори: 189от: Колко часа варите месо - пилешко или свинско в буркани ?свинското месо задължително се вари 3 часа. ако смятате, че няма да изконсумирате консервите за една година по добре варете 4 часа за да не се развалят.ОтговорОтговор с цитат
  • 01.02.22 01:13#3Боряна АтанасоваБоряна АтанасоваЧиракРегистрация: 03.05.20Град: ПлевенОтговори: 59от: Колко часа варите месо - пилешко или свинско в буркани ?И пилешкото и свинското варя по три часа.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest