Gotvach.bg»Форум»Търся Рецепта»Готвене на пъдпъдък

Готвене на пъдпъдък

  • 29.01.17 03:05#1ЕлиЕлиЧиракРегистрация: 03.01.17Град: СилистраОтговори: 2Готвене на пъдпъдъкЗдравейте, може ли някой да ми каже как се приготвят пъдпъдъци? Някаква интересна рецепта за това?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.04.20 02:17#2Станислава ВълковаСтанислава ВълковаИноваторРегистрация: 12.04.18Град: ЯмболОтговори: 94от: Готвене на пъдпъдъкСварете ги за половин час на бульон. Бульона - за супа, след това можете да го използвате. Намажете сварения пъдпъдък с аджика, мед и горчица с подправки за пилешко месо и малко червена люта чушка смляна - поставете в тавата и във фурната - 190 градуса . Докато почервенее и -готовоОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest