- 04.02.17 02:14#1Как да станат хрупкави пържените картофки?Как пържените ми картофки да не стават мазни и да си останат хрупкави?ОтговорОтговор с цитат
- 14.03.18 09:03#2от: Как да станат хрупкави пържените картофки?Аз пържа картофите в около 3 см. нагорещено олио и ,когато ги вадя, ги изцеждам хубаво. Остават си хрупкави и не са мазни
ОтговорОтговор с цитат
- 21.03.18 03:27#3от: Как да станат хрупкави пържените картофки?Кртофките трябва да се пържат в 168 градуса нагорещено олио. Грешката за напояване с мазнина е или прекалено ниската температура на олиото или прекалено високата (при което картофките почерняват отвън, а оставят сурови вътре). След около 30 секунди от поставянето им в тигана картофките се разбъркват, за да не залепнат. Пържат се около3-4 минутки и се изваждат.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest