Gotvach.bg»Форум»Говорилник»Приготвяне на паста - как да не се слепва?

Приготвяне на паста - как да не се слепва?

  • 09.02.17 04:46#1ККГотвачРегистрация: 07.01.17Град: -Отговори: 9Приготвяне на паста - как да не се слепва?Бихте ли споделили трикове за приготвяне на вкусна паста, която да не се слепва при варене?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.17 02:41#2Борислав ГеоргиевБорислав ГеоргиевНовакРегистрация: 10.02.17Град: -Отговори: 1от: Приготвяне на паста - как да не се слепва?След като се свари, аз я измивам обилно със студена вода и след това слагам малко зехтин или олио.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.17 06:07#3МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340от: Приготвяне на паста - как да не се слепва?Варя ги с подсолена вода и малко олио. После ги измивам и не ми се слепват.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.17 09:09#4ККГотвачРегистрация: 07.01.17Град: -Отговори: 9от: Приготвяне на паста - как да не се слепва?Благодаря за бързите отговори! ОтговорОтговор с цитат
  • 18.02.17 12:10#5БистраБистраНовакРегистрация: 08.05.11Град: СофияОтговори: 2от: Приготвяне на паста - как да не се слепва?аз слагам във водата за варене малко олио - видях това от едно видео на Гордън РамзиОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest