gotvach.bg»Форум»Българска Кухня»Какво (не) знаем за хляба на трапезата ни?

Какво (не) знаем за хляба на трапезата ни?

  • 02.03.17 07:59#1Стоянка РусеноваСтоянка  РусеноваАвторРегистрация: 08.01.17Град: КарнобатОтговори: 6Какво (не) знаем за хляба на трапезата ни?Качествата на хляба. Разликите между пшеницата и лимеца. За обработката на почвата и зърното. Опасен ли е глутенът. Има ли начин да си набавим качествено зърно и брашно за хляб, как да месим тестото, с мая или квас, има ли изпитани рецепти и др.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.18 09:31#2Нина ИвановаНина ИвановаМастър ШефРегистрация: 03.01.17Град: СофияОтговори: 150от: Какво (не) знаем за хляба на трапезата ни?Много полезна тема Бих прочела мнения ОтговорОтговор с цитат
  • 29.12.20 01:22#3Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 229от: Какво (не) знаем за хляба на трапезата ни?Важна тема! Незнам защо няма мнения?!... Пазара е залят от 160 вида хляб. Има за всеки вкус и джоб естествено.
    Аз от две години и половина ползвам домашна хлебопекарна. Купувам бяло и лимецово брашно в големи количества. В по-малки - ръжено, типово, пълнозърнесто. Купешки хляб не взимаме с месеци.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest