Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Кои са златните правила при приготвянето на вкусни супи?

Кои са златните правила при приготвянето на вкусни супи?

  • 16.03.17 05:14#1МиссаМиссаПомощник ГотвачРегистрация: 09.02.17Град: Велико ТърновоОтговори: 85Кои са златните правила при приготвянето на вкусни супи?Кои са златните правила при приготвянето на вкусни супи? Ако някой може да даде стъпки за последователност и задължителните неща за супата
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.20 10:23#2SimonaSimonaПомощник ГотвачРегистрация: 08.03.18Град: ПлевенОтговори: 9от: Кои са златните правила при приготвянето на вкусни супи?Първото и задължително нещо е бульонът,както и лука,целината и магданоза.
    Златното правило за приготвянето на една истински вкусна и вълшебна супа е запържването на лука и моркова.Така тя придобива един златист отенък,който няма как да се постигне ако само врат.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest