- 06.04.17 06:09#1Как да сварим перфектни яйца без да се счупят?Спазвате ли точно пропорциите на водата и броя на яйцата?ОтговорОтговор с цитат
- 21.04.17 07:55#2от: Как да сварим перфектни яйца без да се счупят?Аз лично изваждам яйцата от хладилника поне няколко часа, за да се темперират. Избирам тенджера с по-дебело дъно, покривам го с хавлиена кърпа и нареждам яйцата на един ред плътно едно до друго. Заливам с хладка вода, добавям една две супени лъжици сол и пускам котлона на по-слаба степен. Когато са готови, ги оставям в горещата вода да си изстинат от самосебеси. Ако се пукне някое яйце е изключение.ОтговорОтговор с цитат
- 21.04.17 08:09#3от: Как да сварим перфектни яйца без да се счупят?А за водата - просто наливам два пръста вода над яйцата.
ОтговорОтговор с цитат
- 27.05.18 06:20#4от: Как да сварим перфектни яйца без да се счупят?Нареждам си яйцата в тенджерата. Сипвам вода, докато покрие яйцата, както казаха и преди мен - 2-3 пръста над яйцата и сипвам няколко лъжички супени оцет. Не съм имала проблем със счупено яйцата, откакто правя така.ОтговорОтговор с цитат
- 08.07.23 12:28#5от: Как да сварим перфектни яйца без да се счупят?Благодаря за съветите!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest