Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Колко често и в кои рецепти използвате френски сирена? Заменяте ли ги с друг?

Колко често и в кои рецепти използвате френски сирена? Заменяте ли ги с друг?

  • 28.04.17 01:31#1Sevdalina IrikovaSevdalina IrikovaНовакРегистрация: 06.06.16Град: ПловдивОтговори: -Колко често и в кои рецепти използвате френски сирена? Заменяте ли ги с друг?Колко често можете да си позволите скъпо струващи сирена, деликатеси или други продукти, които не са по джоба на много българи? Този въпрос ме провокира, следейки кулинарното предаване Мастър Шеф . Следях участниците, имаха тема да познаят видовете сирена по вкуса и да приготвят ястие с Камембер.

    Един от участниците обясни, че няма как да бъде на сто процента с рецептата, защото никога не е опитвал това сирене. С умиление и възхищение проследих неговото участие, защото въпреки всичко, той доказа, че неговият кулинарен таланта победи този млечен продукт.

    Колко често използвате от тези продукти. Заменяте ли ги в дадена рецепта с качествени български сирена или кашкавали?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest