Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Тайната за разбиване на брашно без бучки

Тайната за разбиване на брашно без бучки

  • 13.05.17 01:08#1ДаянаДаянаНовакРегистрация: 09.05.17Град: ЧупренеОтговори: 1Тайната за разбиване на брашно без бучкиКогато ми се наложи да разбия малко количество брашно с яйце например или с някаква течност , почти винаги става на бучки ...

    Научиха ме в малко бурканче слагам брашното и течността и раздрусвам. Получава се, но не всеки път ..
    Каква е тайната - споделете!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.02.18 09:05#2Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 233от: Тайната за разбиване на брашно без бучкиБрашното разбивам винаги със студена вода(или друга течност) и използвам тел за разбиване! Не се получават бучки! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest