Gotvach.bg»Форум»Кулинарни Събития»Грандиозния финал на Master Chef!

Грандиозния финал на Master Chef!

  • 31.05.17 11:03#1Филип ДимитровФилип ДимитровЧиракРегистрация: 04.01.17Град: СилистраОтговори: 6Грандиозния финал на Master Chef!Финала на Master Chef беше феноменален - и тримата участници влезнаха в финалната звезна тройка, представяйки ни най-новите техники в кулинарията! Журито беше поставено пред голяма дилема - дали да заложи на българското, или да избере класиката!

    В крайна сметка Божана грабна титлата Master Chef, представяйки ни страхотната си презентация - ВОДА, ЗЕМЯ и ВЪЗДУХ! Истинско удоволствие беше също и предложението на Митко - той също показа завидни кулинарни умения и заложи на традиционнибългарски продукти!

    Master Chef е една магия!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.06.17 08:16#2ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Грандиозния финал на Master Chef!Повечето любители кулинари гледахме финала ,аз също ,но не исках да спечели Божана ,тя e много нервна и ме дразни иначе е фурия в кухнята Съжалявам за Роси ,тя ми е фаворит - спокойна ,лъчезарна и ти е приятно да я гледаш ,но така е в игрите не всякога печели този когото ти харесваш И в тази игра е така ,има си хора за всичко.Едни готвят и снимат ,други само си пишат коментари ,трети само гласуват и си мислят че с това са свършили много работа Да ,ама Не така се става Master Chef ))))ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest