Оценяване на рецепти

  • 18.06.17 11:49#1ККГотвачРегистрация: 07.01.17Град: -Отговори: 9Оценяване на рецептиЗдравейте, колеги!

    Мислите ли, че би било по-удачно, ако рецепта без снимка се оценява с повече от 3 точки?

    Предлагам тази тема, тъй като смятам, че основното в кулинарната игра е същността на кулинарната рецепта, а на второ място е снимката, която показва готовия продукт.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.02.18 09:02#2Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 231от: Оценяване на рецептиНе съм съгласна! Трябва да има снимка за да се види крайният резултат! Може да не е с отлично качество, но като видиш снимката, знаеш какво трябва да се получи!
    Отворих дума за качеството на снимките. Забелязвам, че в сайта има потребители със скъпи фотоапарати и снимките са им перфектни! Като ги гледаш, да ти се преяде направо! По-голямата част обаче (и моя милост в това число) използват телефоните си , за да снимат. Не всеки има възможност да си позволи хубав фотоапарат за съжаление...Колкото и да са с по-ниско качество, все пак дават визуализация на рецептите си.
    Кати, защо всъщност трябва да се дават повече точки, за рецепти без снимка? Ясно е, че те са преведени или дори "гепнати"! Защо трябва да се толирира това???
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.02.18 09:26#3Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Оценяване на рецептиСпоред мен не е удачно .Всеки може да седне и да препише цяла книга с рецепти. Идеята е да се представи една рецепта,а не да се препише. Със снимката малко ли, много ли се презентира ястието което сам си сътворил. Та дори и в готварските книги рецептите вече почти винаги са придружени със снимки.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.18 10:54#4Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова ИвановаАвторРегистрация: 10.01.17Град: ДрагомировоОтговори: 18от: Оценяване на рецептиАбсолютно съм съгласна с отговор номер 2 и 3! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest