Gotvach.bg»Форум»Кулинарни Събития»Кулинарна пародия ли е Черешката на тортата?

Кулинарна пародия ли е Черешката на тортата?

  • 22.06.17 02:51#1Филип ДимитровФилип ДимитровЧиракРегистрация: 04.01.17Град: СилистраОтговори: 6Кулинарна пародия ли е Черешката на тортата?С право можем да наречем тази седмица Черешката на тортата истинска пародия! Според мен тези така наречени звезди по-добре да не се излагат повече - имам чувството, че случайно са попаднали в кухнята! Разбирам, че трябва да има шоу, но някои образи просто да не участват! Смешни са!

    Горкия Шеф Манчев, какви ли не глупости е видял! Така са се самозабравили и се мислят за много известни, че накрая блесват с кулинарната си тъпотия! Това е едно неуважение към храната - по-лесно е да отидеш на ресторант и да ти сготвят!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.03.18 08:59#2Вивта СанВивта СанНовакРегистрация: 18.12.17Град: Велико ТърновоОтговори: 10от: Кулинарна пародия ли е Черешката на тортата?Шоубизнесът няма скрупули.Това, че са готови на всичко за рейтинг не е проблема.Проблемът е ,че голям процент от населението го гледат с оправданието, че "им гледат сеира".Можем да изберем да коментираме негативно и да се ядосваме ,продължавайки да го гледаме или да въведем хигиена в информацията , която получаваме и да сменяме канала, или още по-добре- да гасим телевизора, когато нещо е против нашите възприятия за естетика, морал и др. Аз сменям канала дори само са върви реклама на някое реалити.Това е съзнателен избор.Не мога да накарам хората да поддържат чистота.Това, което мога да направя е да почиствам своето пространсво ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest