- 17.08.17 04:19#1Цена или качество ще изберете?Привет!
От скоро започнахме да се занимаваме с овощарство. Скоро ще сме официално стопанство Вече сме готови и с 1-вата си продукция,затова пуснахме на пазара 100% БИО сладка с плодове от нашата градина в Троянския Балкан Всички знаем какво е там - чист въздух,зеленина...красота.
Плодовете ни не са обработвани с препарати и са все специални сортове, а сладката ни не съдържат консерванти и са по уникални рецепти. Така....дотук всичко е прекрасно, но стои 1 въпрос - Би ли си купил българинът сладко за 5 лв. само защото е БИО и от истински и ароматни Балкански плодове? Или си мисли ... - „ Дай да си взема аз от това на промоция в маркета......нали е все сладко!"ОтговорОтговор с цитат - 20.08.17 11:59#2от: Цена или качество ще изберете?Привет Ася ,хубав въпрос задаваш Много малко българи ще си позволят сладко за 5 лв че било то и Био и аз съм от тях .Предпочитам да си купя плода, ако го няма в градината ми и да си приготвя сама сладкото ,защото знам какво има в него .Много рядко си купувам сладко ,приготвям сладки с това което имам Все пак ти пожелавам успешен бизнес има си хора и за вашето сладко )))))ОтговорОтговор с цитат
- 20.08.17 03:10#3от: Цена или качество ще изберете?Здравейте!
За да знае човек,как да постъпи,трябва да проучи всички гледни точки Много Ви благодаря за споделеното мнение!
Поздрави!ОтговорОтговор с цитат - 01.05.18 03:15#4от: Цена или качество ще изберете?Винаги залагам на качеството!!ОтговорОтговор с цитат
- 22.02.20 03:44#5от: Цена или качество ще изберете?Здравей Ася, темата ти е малко стара. Все пак искам да те попитам как върви вашия бизнес? Още ли се занимавате с това?ОтговорОтговор с цитат
- 20.07.22 10:36#6от: Цена или качество ще изберете?Напоследък се съобразявам с ценатаОтговорОтговор с цитат
- 13.02.23 08:49#7от: Цена или качество ще изберете?Винаги залагам на качеството.ОтговорОтговор с цитат
- 13.02.23 08:53#8от: Цена или качество ще изберете?Понякога по-евтиното е по-качествено от скъпото, зависи от стоката. Но качеството е от голямо значение, особено за хранатаОтговорОтговор с цитат
- 28.06.23 12:40#9от: Цена или качество ще изберете?качествоОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest