- 24.08.17 09:29#1Ползвате ли често соев сос при приготвяне на ястия?Напоследък много често използвам соев сос, когато приготвям ястия с месо - чудесно допълва всяка рецепта! Разбира се, има значение какво ще готвим и какви продукти ще използваме, но аз лично го включвам почти винаги когато правя маринати. Споделете! ОтговорОтговор с цитат
- 24.08.17 12:07#2от: Ползвате ли често соев сос при приготвяне на ястия?Ползвам често, особено когато мариновам месо за печене на скара. Зеленчуците се овкусяват също много добре с него, преди печене.
Придава специфичен вкус и се получава леко гланцов ефект, когато е в комбинация със зехтин.
Поздрави,
ОтговорОтговор с цитат - 29.08.17 10:43#3от: Ползвате ли често соев сос при приготвяне на ястия?Да, и аз използвам соевия сос предимно за маринати.ОтговорОтговор с цитат
- 29.08.17 08:09#4от: Ползвате ли често соев сос при приготвяне на ястия?Работя в кухня и използвам соев сос основно за овкусяване на хапки, зеленчуци, меса. Изненадана бях обаче, като видях, че колежка го ползва за овкусяване и на пържени риби! Хареса ми вкуса! ОтговорОтговор с цитат
- 27.05.18 09:39#5от: Ползвате ли често соев сос при приготвяне на ястия?Харесвам соевият сос и прибавям към маринати за печени бутчета или пържолки. ОтговорОтговор с цитат
- 07.01.20 09:55#6от: Ползвате ли често соев сос при приготвяне на ястия?Аз го ползвам за овкусяване на месо при маринати.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest