Gotvach.bg»Форум»Кулинарни обяви»Търсим готвач в посолство (опит с арабска и индийска кухня)

Търсим готвач в посолство (опит с арабска и индийска кухня)

 • 18.10.17 05:23#1Maria Ivanova GeorgievaMaria Ivanova GeorgievaНовакРегистрация: 04.08.16Град: СофияОтговори: 1Търсим готвач в посолство (опит с арабска и индийска кухня)Балканинвест.ЕУ ЕООД предоставя консултантски услуги в сферата на човешките ресурси за компании от България и чужбина от 2009г. Агенцията е специализирана в подбор на таланти в сферата на маркетинга, клиентското обслужване на чужди езици и компютърните технологии.
  За наш клиент, посолство на държава извън ЕС, търсим служител, който да бъде назначен на следната позиция – готвач.

  Задължения:
  - приготвяне на храна за официални вечери, приеми, кетъринги
  - организиране и координиране на всички дейности, извършвани в кухнята

  Изисквания:
  - предишен опит в арабската и индийската кухня
  - готовност за дългосрочна трудова обвързаност
  - инициативност, готовност за работа в екип, адаптивност

  Работодателят предлага:
  - много добро заплащане
  - фиксирано работно време (понеделник-петък)

  За да кандидатствате за тази позиция, ни изпратете Ваша автобиография на този имейл: ilieva@balkaninvest.eu. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

  Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор. „Балканинвест ЕУ“ ЕООД е лицензирана фирма за извършване на подбор и посредническа дейност, с лицензни номера 1757 и 1758, издадени от Министерство на труда и социалната политика.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 25.01.18 01:48#2Нина ИвановаНина ИвановаМастър ШефРегистрация: 03.01.17Град: СофияОтговори: 150от: Търсим готвач в посолство (опит с арабска и индийска кухня)Здравейте, може би добре да пишете и във ФБ групи за готвене ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest