- 19.11.17 05:32#1Има ли вегетарианска алтернатива на шкембе чорбата?Възможно ли е да се постигне същия или подобен вкус и ефект на традиционната шкембе чорба, но без самото шкембе?ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.18 07:09#2от: Има ли вегетарианска алтернатива на шкембе чорбата?Видях рецептата от линка .Мисля , че е вкусно , така с гъбите, но дали ще се получи и с пресни гъби печуркиОтговорОтговор с цитат
- 01.02.18 09:54#3от: Има ли вегетарианска алтернатива на шкембе чорбата?Най-вкусната "фалшива" шкембе чорба, която съм опитвала беше от декемврийски (набрани през декември заради топлата зима) гъби Кладница.
С ръка на сърцето мога да заявя, че ми хареса дори повече и от "оргиналната" рецепта. ОтговорОтговор с цитат - 06.02.18 08:30#4от: Има ли вегетарианска алтернатива на шкембе чорбата?Потърсете рецепта на Фалшива шкембе чорба от Кладница в нета. На мен ми допада! ОтговорОтговор с цитат
- 30.12.23 03:42#5от: Има ли вегетарианска алтернатива на шкембе чорбата?С гъби става страхотна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest