- 16.02.18 07:22#1Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?Здравейте !
Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате ?
Знам, че накиснат в прясно мляко за 1-2 часа, става много крехък, а други го поръсват със сода бикарбонат за 15- 20 минути, измиват и пържат.
Как го правите Вие ?ОтговорОтговор с цитат - 21.02.18 05:20#2от: Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?Накиснат в прясно мляко е най-добрият вариант за мен!ОтговорОтговор с цитат
- 29.02.20 02:59#3от: Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?И аз кисна в прясно мляко.ОтговорОтговор с цитат
- 29.02.20 10:14#4от: Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?Не го кисна в нищо, но го овалвам в брашното и го оставям малко да постои, за да не изгори веднага отвън, а вътре да е суров.Пържа на умерен огън.Като го извадя от тигана го слагам под капак, за да стане мек.ОтговорОтговор с цитат
- 01.02.22 01:48#5от: Преди да изпържите дроб, в какво го накисвате?Аз го кисна в прясно мляко става крехъкОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest