Gotvach.bg»Форум»Диети и Отслабване»Знаете ли рецепта за смъкване на холестерола и изгаряне на мазнините?

Знаете ли рецепта за смъкване на холестерола и изгаряне на мазнините?

  • 22.02.18 07:03#1ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665Знаете ли рецепта за смъкване на холестерола и изгаряне на мазнините?Скоро открих тази лесна рецепта за смъкване на лошия холестерол ,а заедно с това се изгарят и мазнините.Ето моята рецепта - нужни са 2 литра вода ,1 китка магданоз ,3 лимона ,сода за пиене.Загрява се водата и щом заври се сваля от котлона.Когато се охлади леко ,добавяме обелени лимони нарязани на парчета ,магданоз също нарязан и 1 ч л сода .Покрива се съда с капак и оставяме в хладилника.

    Пие се три пъти на ден по 100 мл преди хранене. Курса за лечение е от 1 месец,резултата ще ви смае- мисля да опитам ))).Споделям тази рецепта с мисълта ,че може да помогне на някого ,а дори и да не го излекува- поне няма да навреди .Хранете се добре и бъдете здрави !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.03.18 04:18#2Паола ПетковаПаола ПетковаНовакРегистрация: 05.03.18Град: ВарнаОтговори: 1от: Знаете ли рецепта за смъкване на холестерола и изгаряне на мазнините?Има доста проучвания на тема орехи. Наскоро четох няколко,и извода от тях е, че една шепа от по 5 ореха на ден могат да намалят нивата на LDLОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest