- 22.02.18 10:27#1Захарно тесто?Кой е по сполучливите вариант пареното захарно тесто или другият вариант
И кои е по лесен за работаю?ОтговорОтговор с цитат - 23.02.18 10:28#2от: Захарно тесто?Аз винаги съм залагала на пареното тесто,просто винаги ми се получава ОтговорОтговор с цитат
- 04.03.18 03:01#3от: Захарно тесто?И аз подкрепям варианта с пареното тесто.ОтговорОтговор с цитат
- 22.03.18 12:54#4от: Захарно тесто?А изработените сладкарски - готварски, украси от парено тесто, може ли да се консумират ?ОтговорОтговор с цитат
- 22.03.18 02:30#5от: Захарно тесто?Да,може да се консумират това си е парено тесто омесено с пудра захар ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest