- 25.07.18 05:28#1Кисните ли суровите ядки преди да ги консумирате?Срещам това в няколко книги, които чета. Там пише, че организмът ги усвоява по-добре така.ОтговорОтговор с цитат
- 16.09.18 02:59#2от: Кисните ли суровите ядки преди да ги консумирате?Лично аз никога не съм киснала ядки. Може наистина и така да е, но не съм чувала подобно нещо. Даже някой ядки ги предпочитам сурови.ОтговорОтговор с цитат
- 02.11.19 12:40#3от: Кисните ли суровите ядки преди да ги консумирате?Привет! Прекрасно е ядките да се киснат преди консумиране, защото така се събужда ядката и нейните свойства, съответно и влияе по-добре на организма! Препоръчвам суровите ядки, тъй като при преминаването през термична обработка - мазнините в тях се разграждат и така да вредят на стомаха.
Най-често накисвам суровите бадеми, защото след една нощ вече могат много лесно да се обелят, и така са изключително свежи, крехки и хрупкави!ОтговорОтговор с цитат - 07.07.23 11:42#4от: Кисните ли суровите ядки преди да ги консумирате?ДаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest