- 10.12.18 05:42#1Домашен суджук - дайте съветиЗдравейте!
Живея на село и скоро ще заколим прасето, та мисля да си направим малко домашни наденици.Друга година смесвах свинска кайма с конска, но тази година не намерих конско,нито говеждо, а телешкото е много скъпо .Нямам голяма възможност да търся,защото отивам до близкия град за два-три часа. Купих пилешки воденички (яла съм , вкусно е) и намерихпилешка кайма,съвсем прясна.Как мислите , ще стане ли и каква да е пропорцията ?Въобще приемам съвети за подправки,селитра...ОтговорОтговор с цитат - 11.01.19 05:32#2от: Домашен суджук - дайте съветисвинско месо, сланина, сол , кимион, червен пипер по едър , черен пипер млян и копър но този който вирее по нашия крайОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest