- 19.12.18 04:33#1Свински джолани с кожа със зеленчуци в кален гювечСвински задни джоланчета с кожа ги натривам със сол, черен пипер смлян розмарин. В месото с остър нож правя разрези, в които слагам тънко нарязан чесън и по малко карамфил.
Варя ги в тенджера под налягане 60 минути. След охлаждане джоланчетата слагам със зеленчуци в кален гювеч и ги пека на 180-200°още 60минути. Зеленчука е картофки, моркови, праз или кромид лук, скилидка чесън.
Преди печенето им сипвам 1 ч.ч. бульон от варенето им и една ч.ч. светло пиво.ОтговорОтговор с цитат - 02.04.19 05:21#2от: Свински джолани с кожа със зеленчуци в кален гювечМммм доста вкусно, браво за рецептата!! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest