- 09.11.19 11:12#1Към какво добавяте самардала?Познавате ли тази подправка? За какво я използвате? още се нарича див чесънОтговорОтговор с цитат
- 10.12.19 11:34#2от: Към какво добавяте самардала?За първи път опитах тази подправка върху пастет. Изненадах се от ефекта ѝ - подсилва вкуса му. Ползвам я още и за сварени яйца, но много внимателно. Имам предвид, че я предлагат като смес с много сол, а не като ронената чубрица или джоджена, което е странно. Сигурно грамажът се постига най.вече от солта, но това е друга тема...Намирам я в големите вериги магазини.ОтговорОтговор с цитат
- 07.01.20 09:52#3от: Към какво добавяте самардала?Много я обичам върху принцеси особено с кайма.ОтговорОтговор с цитат
- 17.01.20 10:11#4от: Към какво добавяте самардала?Не ми харесва тази подправка, и затова вкъщи не я използваме. Виждала съм, че се слага върху пърленки исандвичи.ОтговорОтговор с цитат
- 28.03.20 09:29#5от: Към какво добавяте самардала?На мен ми пасва добре към картофена салата, прясно зеле с пилешко или към топли сандвичи с кашкавал.
Но е по-специфична, според мен, затова и рядко се сещам да си купя.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest