- 23.11.19 09:26#1Смущаващ въпрос за свински езикЗдравейте!
Моето семейство много обича свински език с масло, гъби и кашкавал, любима рецепта ни е, но рядко я готвим.
Последните два пъти обаче видът на езика ме озадачи много. Преди като сварявах езика и го нарязвах на филийки, месото беше чисто и еднакво навсякъде.
Последните два пъти има черни резки по него, черни жили и дори черни образувания, които се притеснявам, че може да са туморни. Ако не, какво би могло да бъде? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
Даже днес направих видео, но не знам къде да ви го покажа.ОтговорОтговор с цитат - 07.01.20 08:10#2от: Смущаващ въпрос за свински езикЗа първи път чувам за това. Аз лично не бих го сготвила ако видя подобни неща. За съжаление, вече качествено прясно и българско месо НЯМА. Особено свинско ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest