Gotvach.bg»Форум»Говорилник»Смущаващ въпрос за свински език

Смущаващ въпрос за свински език

  • 23.11.19 09:26#1Liubomira ValchevaLiubomira ValchevaНовакРегистрация: 23.11.19Град: -Отговори: -Смущаващ въпрос за свински езикЗдравейте!

    Моето семейство много обича свински език с масло, гъби и кашкавал, любима рецепта ни е, но рядко я готвим.
    Последните два пъти обаче видът на езика ме озадачи много. Преди като сварявах езика и го нарязвах на филийки, месото беше чисто и еднакво навсякъде.

    Последните два пъти има черни резки по него, черни жили и дори черни образувания, които се притеснявам, че може да са туморни. Ако не, какво би могло да бъде? Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?

    Даже днес направих видео, но не знам къде да ви го покажа.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.01.20 08:10#2Аника ВойтАника ВойтМастър ШефРегистрация: 02.01.20Град: СозополОтговори: 87от: Смущаващ въпрос за свински езикЗа първи път чувам за това. Аз лично не бих го сготвила ако видя подобни неща. За съжаление, вече качествено прясно и българско месо НЯМА. Особено свинско ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest