Gotvach.bg»Форум»Веган и Вегетарианска Кухня»Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?

Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?

  • 08.06.20 01:36#1Златка СимеоноваТодороваЗлатка СимеоноваТодороваРегистрация: 18.05.17Град: СофияОтговори: 1Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?Приятели дайте съвет как максимално да премахна вкуса на пръст от червеното цвекло. Благодаря ви предварително.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.08.20 07:37#2МиссаМиссаПомощник ГотвачРегистрация: 09.02.17Град: Велико ТърновоОтговори: 85от: Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?Следя!

    Аз мисля, че чрез повече подправки е един от вариантите.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.12.20 10:35#3Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаМастър ШефРегистрация: 07.12.16Град: ПловдивОтговори: 233от: Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?Червеното цвекло варя необелено, с няколко дафинови листчета, чесън скилидки, черен пипер на зърна и малко сол. Това е ако цвеклото минава през термична обработка. Сурово ако е - няма как да стане.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.03.21 05:22#4victoria_borisowavictoria_borisowaРегистрация: 18.03.21Град: ВарнаОтговори: 7от: Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?Здравейте! Понеже консумирам само сурово цвекло мога да кажа, че аз не усещам този вкус с правилното овкусяване. Използвам различни подправки - сол, пипер, копър и най-вече лимонов сок и маслиново масло. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest