Gotvach.bg»Форум»Веган и Вегетарианска Кухня»Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?
- 08.06.20 01:36#1Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?Приятели дайте съвет как максимално да премахна вкуса на пръст от червеното цвекло. Благодаря ви предварително.ОтговорОтговор с цитат
- 08.08.20 07:37#2от: Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?Следя!
Аз мисля, че чрез повече подправки е един от вариантите. ОтговорОтговор с цитат - 29.12.20 10:35#3от: Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?Червеното цвекло варя необелено, с няколко дафинови листчета, чесън скилидки, черен пипер на зърна и малко сол. Това е ако цвеклото минава през термична обработка. Сурово ако е - няма как да стане.ОтговорОтговор с цитат
- 30.03.21 05:22#4от: Как да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?Здравейте! Понеже консумирам само сурово цвекло мога да кажа, че аз не усещам този вкус с правилното овкусяване. Използвам различни подправки - сол, пипер, копър и най-вече лимонов сок и маслиново масло. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest