- 11.07.20 05:12#1Дайте идеи за здравословни аламинути и бърза вечеря?Моля, споделете ваши кулинарни идеи за бърза здравословна вечеря.
Какво обикновено приготвяте на любимите си хора?
Благодаря ви предварително.ОтговорОтговор с цитат - 08.08.20 07:34#2от: Дайте идеи за здравословни аламинути и бърза вечеря?Аз винаги залагам на салатите. С малко продукти могат да се получат различни и интересни неща, а по-важното и здравословно. А докато правя салата може нещо като основно само да се приготвя във фурната. Лесно и здравословно!ОтговорОтговор с цитат
- 08.05.22 10:39#3от: Дайте идеи за здравословни аламинути и бърза вечеря?Съгласна съм за салатите. Може да опитате и с други леки неща като омлет само с капка зехтин, краставици с котидж сирене, домати с моцарела и песто и още много други лесни и вкусни рецепти. ОтговорОтговор с цитат
- 26.05.22 03:52#4от: Дайте идеи за здравословни аламинути и бърза вечеря?Веднага!
Яйца по панагюрски, стават бързо... Запържва яйчицата на очи, добавяш кисело млекце и пъежиш масълце с червен пипер, може и добре отпушен, а може и обикновен. Добавяш чесняк-чесън
Друго :
Ориз, вариш, но не го разбъркваш, само с рвшетъчна лъжица в последствие. Добавяш я доматено пюре, я кисело млекце с чесънче или каквото ти дойде.
Червена леща-обелена т. Е., вари се за има няма 20 минути
Фасул, не боб, фасул-жълт:вари се лесно
Зелен, само да му изчистиш, отстрани жилите, де да знам как се казват
Имам още, ама това е най-елементарнотоОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest