Gotvach.bg»Форум»Ресторанти, Механи, Заведения за хранене»Препоръчайте добрите сладкарници във вашия град

Препоръчайте добрите сладкарници във вашия град

  • 23.11.20 02:29#1Ваня СтойчеваВаня СтойчеваПомощник ГотвачРегистрация: 24.07.17Град: СофияОтговори: 19Препоръчайте добрите сладкарници във вашия градЧленовете на този сайт сме ценители на хубавата храна и в повечето случаи знаем как да я приготвим. Има дни обаче когато ни се иска да се оставим в професионалните ръце на сръчни сладкари и да се изкушим с нещо различно от приготвяните от нас рецепти.

    Приемате ли предизвикателството да ни препоръчате оценената най-високо от вас исладкарница, сладкарска къща ли салон за вкусни изкушения?

    Това, което мен ме изкушава най-много, е собственият стил, подхода към клиентите и домашният уют в мястото което аз бих препоръчала.

    И за да не звучи като реклама, препоръчвам да споделим град и адрес, пък който има интерес сам да си провери мястото.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.12.20 08:37#2Ваня СтойчеваВаня СтойчеваПомощник ГотвачРегистрация: 24.07.17Град: СофияОтговори: 19от: Препоръчайте добрите сладкарници във вашия градСтрахотното място, което аз бих препоръчала е в гр. София, ул. "Гургулят" 27. От години това място има неподръжаем собствен стил. Приготвяните продукти са със собствен аромат неподвластен на годините, разпознаваем и привлекателен както като вкуса така и с високото си качество. Лично аз съм вървяла не веднъж километри пеша, за да се сдобия с някоя вкусотия от това място. Вече има лесен достъп до там ОтговорОтговор с цитат
  • 21.11.21 09:23#3Райна АговаРайна АговаНовакРегистрация: 19.11.21Град: ТърговищеОтговори: 53от: Препоръчайте добрите сладкарници във вашия градВ моя град Търговище , за мен сладкарницата с най-вкусни торти и на достъпни цени е сладкарница Златната рибка, която се намира на ул. „Епископ Софроний“ 13. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest