gotvach.bg»Форум»Диети и Отслабване»Качихте ли килограми по време на карантината? Как се справихте с тях?

Качихте ли килограми по време на карантината? Как се справихте с тях?

  • 30.03.21 07:07#1victoria_borisowavictoria_borisowaНовакРегистрация: 18.03.21Град: ВарнаОтговори: 7Качихте ли килограми по време на карантината? Как се справихте с тях?Здравейте! Споделете дали сте наддали с някой килограм по време на карантината. Справихте ли се с този проблем, ако да как?

    Ще споделя и моя опит. Започнах да ям много повече още през март миналата година, когато останах без работа и си стоях вкъщи.

    Освен това, спрях да се движа както преди. Винаги съм била много слаба и дори не знаех, че е възможно да кача толкова много. От 46 кг станах 58 кг.

    Естествено реших да ям по-малко, но това хич не ми помогна, тъй като продължавах да нямам движение. Сега започнах да тренирам и да излизам на разходки, като продължавам да ям само полезни неща, но явно ще отнеме доста време.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.10.21 02:59#2Венцеслав ВълкановВенцеслав ВълкановНовакРегистрация: 23.09.21Град: БургасОтговори: 11от: Качихте ли килограми по време на карантината? Как се справихте с тях?Лицеви опори, коремни преси и клякания. Определено помагат.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest