НАСЛАДИ СЕ
НА ЗДРАВЕТО
1Рафинирано високоолеиново слънчогледово масло
2БЕЗ АЛЕРГЕНИ И ГМО
3Можете да закупите в
и
Предимства
Усвоява се бързо и лесно и не води до затлъстяване запазва
вкуса и свежестта на продуктите
Омега 9
съдържание
до 90%
Витамин Е
съдържа естествен
антиоксидант
LDL
понижава лошия
холестерол
Здравословен продукт
от ново поколение
Hosso e перфектен за:
  • пържене и паниране
  • готвене на ястия и замесване на теста
  • овкусяване на салати
    и приготвяне на дресинги
Предимства при употреба:
  • загрява бързо
  • не пръска, не се пени и не потъмнява
  • висока устойчивост на окисляване
  • многократно използване
Връзката между храната и здравето е безспорна. Установено е, че от това какво и колко ядем и как го усвояваме, до голяма степен зависи какво ни чака в бъдеще. Някои неща трябва да се избягват или да бъдат консумирани в умерени количества, но без мазнини не можем. Защото организмът ни се нуждае от тях.
Добрата новина е, че вече има и такива мазнини, за които спокойно можем да съберем думите здравословно, вкусно и диетично в едно изречение . . . И това е HOSSO!
Здравословно
Високо съдържание на Омега 9
Здравословните преимущества на HOSSO произтичат от високото съдържание на мононенаситени мастни киселини и по-специално на олеиновата (омега 9) мастна киселина.В това отношение HOSSO е безусловен лидер сред ненаситените растителни масла.
Структура на основните видове масла
Понижава LDL холестерола
Общоприетото мнение сред диетолозите е, че ненаситените мазнини понижават нивата на холестерола в човешкия организъм, докато транс мазнините и наситените масла го повишават. Правят го, но по различен начин.
С високото си съдържание на мононенаситена (омега 9) киселина, HOSSO понижава нивото на общия холестерол изцяло за сметка на понижаване на нивото на „лошия“ LDL холестерол, без да засяга нивата на „добрия“ HDL. По този начин то може да неутрализира и дори да обърне негативния ефект от умереното консумиране на наситени масла, цялостно подобрявайки съотношението добър/лош холестерол.
Вкусно
Уважение към ценителите на храната
Чисто и с неутрален мирис, HOSSO има свойството да подчертава и придава плътност на естествения вкус на ястията. Използвано за овкусяване и дресинг, HOSSO съчетава и хармонизира вкуса и аромата на подправките без страничен привкус, подпомагайки майстора готвач да постигне целения краен ефект.
При пържене, HOSSO ненатрапливо „запечатва“ продукта със златиста, хрупкава коричка, запазвайки го свеж, сочен и лек отвътре.
С HOSSO и най-баналните ястия излъчват изтънченост, грижа и уважение към ценителите на храната.
Диетично
Не се натрупва в организма, не омазнява продуктите
Човешкият организъм сякаш притежава вграден механизъм за поддръжка на толкова мононенаситени (омега 9) масла, колкото са му необходими. Ако се налага, той може да ги генерира от други вещества, а ако получи излишък – без проблеми и странични ефекти се освобождава от тях. Това силно намалява риска от натрупване в организма, от затлъстяване и свързаните с него проблеми.
HOSSO има свойството да не се просмуква в продуктите и да не ги омазнява. При пържене на зеленчуци и кореноплодни проникването на HOSSO е с до 80% по-малко, в сравнение с други популярни олиа. Така можете да се насладите на вкусна и разнообразна диета, при съществено намаляване на ежедневния прием на мазнини.
Усети разликата!
Наслади се на здравето!