Какво е Хариса, къде и как се използва?
Любопитно

Какво е Хариса, къде и как се използва?

Зад името Хариса се крие невероятно пикантен тунизийски лют сос, популярен в кухнята на страните от северна Африка - Тунис, Алжир и Мароко.

1

Кулинарни Статии

Кулинарни и любопитни статии, здравни съвети, полза от продуктите, съчетание на подправките, хранителни режими, здравословно хранене и много други... Всички кулинарни статии от Готвач.бг на едно място.
Кулинарни Статии - Тайната на вкусната лещаКулинарни Съвети

Тайната на вкусната леща

18.12.2018

Лещата е страхотен продукт, особено за тези, които не обичат да ядат много-много месо. Тя е изключително здравословна и полезна. Вижте някои от тайните на перфектно приготвената леща.

Кулинарни Статии - Как да пържим правилно риба?Кулинарни Съвети

Как да пържим правилно риба?

18.12.2018

Рибата е изключително полезна, питателна и вкусна храна. Тя е в основата на всички здравословни диети. Как да пържим правилно риба?

Кулинарни Статии - Сармите - вкусът на зимата и КоледаЛюбопитно

Сармите - вкусът на зимата и Коледа

18.12.2018

Сармите са едно от любимите ястия на българина. Едва ли има семейство, в което да не се приготвят, пристигне ли зимата и наближи ли Коледа.

Кулинарни Статии - Как се меси гладко тесто?Кулинарни Съвети

Как се меси гладко тесто?

18.12.2018

При замесване на тесто се образува глутен, който спомага за равномерното разпределение на газовете, отделяни от маята. Вижте как да замесите хубаво и гладко тесто.

Кулинарни Статии - 10 храни, които понижават холестеролаКое за какво е полезно

10 храни, които понижават холестерола

17.12.2018

Сърдечните заболявания са водеща причина за смъртност по целия свят. Хубавата новина е, че те могат да бъдат избегнати със следването на няколко прости правила.

Кулинарни Статии - Защо се накисват ядките?Кое за какво е полезно

Защо се накисват ядките?

17.12.2018

Всеки обича да яде сурови или печени ядки не само защото са вкусни и засищащи, но и защото са много полезни. Важно е обаче да накисваме ядките. Вижте защо:

Кулинарни Статии - Как да декорираме коледните меденки?Кулинарни Съвети

Как да декорираме коледните меденки?

17.12.2018

Имате нужда от бърза и лесна идея за декориране на коледните меденки? Опитайте тези лесни 9 техники за декориране, за да си направите страхотни празнични меденки.

Кулинарни Статии - Как да приготвим сьомга на фурна?Какво да сготвя

Как да приготвим сьомга на фурна?

17.12.2018

Как да приготвите сьомга на фурна, но без да стане суха? Вижте в следващите редове идея за неустоимо вкусна сьомга.