Агнешка Дроб Сарма с Було

Открий всички 39 авторски предложения относно агнешка дроб сарма с було в Готвач.бг.
Дроб сарма с агнешко було и ориз басмати
Дроб сарма с агнешко було и ориз басмати
2
запичаме. Оризът е вече сварен, така че няма да отнеме повече от 15 минути. Разстиламе агнешкото було по цялата тава, като заливка. Връщаме...
Агнешки дроб в було
Агнешки дроб в було
Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...
Агнешки сарма кебап с було
Агнешки сарма кебап с було
. Агнешкото було се изкисва за половин час в студена вода и се нарязва на парчета. Във всяко парче се слага от сместа и се завива като ...
Празнична агнешка дроб сарма
Празнична агнешка дроб сарма
3
. Изсипете ястието в тава и запечете в силна фурна на 180 градуса за около 40 минути. Накрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото мляко ...
Вкусна агнешка дроб сарма
Вкусна агнешка дроб сарма
в предварително нагрята на 200 градуса фурна. След като ориза поеме бульона, вадите тавата от фурната и завивате веднага с алуминиево фолио да се задуши ...
Агнешка дроб сарма
Агнешка дроб сарма
Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките. В тиган нарязваме лука...
Свинска дроб сарма в було по гръцки
Свинска дроб сарма в було по гръцки
. Наредете ги в намазана с маста тавичка, налейте виното и 2 ч.ч. вода и печете свинска дроб сарма в було по гръцки около 40 мин в ...
Агнешка дроб-сарма със спанак
Агнешка дроб-сарма със спанак
. Разбиваме в купа яйцата и киселото мляко. Заливаме дроб-сармата и допичаме до зачервяване на заливката....
Бабината селска агнешка дроб сарма
Бабината селска агнешка дроб сарма
12
Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна. Преди да...
Агнешка дроб сарма без заливка
Агнешка дроб сарма без заливка
2
Агнешките дреболийки се сваряват в подсолена вода, след като изстинат се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на филийки, лукът и джодженът...
Агнешка дроб сарма със зелении
Агнешка дроб сарма със зелении
1
. Разбиват се яйцата с киселото мляко, с щипка сода и брашното. Когато водата е извряла и оризът е готов, заливаме дроб сармата и връщаме ...
Агнешка дроб сарма със заливка
Агнешка дроб сарма със заливка
В тенджера сваряваме белия дроб и сърцето. Черния дроб го накисваме за около 5 минути в гореща вода, след което го вадим и режем на малки...

Рейтинг

3.3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: