Дроб сарма с агнешко було и ориз басмати

Дроб сарма с агнешко було и ориз басмати

2

запичаме. Оризът е вече сварен, така че няма да отнеме повече от 15 минути. Разстиламе агнешкото було по цялата тава, като заливка. Връщаме...

1

Агнешка Дроб Сарма с Було

Открий всички 35 авторски предложения относно агнешка дроб сарма с було в Готвач.бг.
Агнешки дроб в було

Агнешки дроб в було

Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...

Агнешки сарма кебап с було

Агнешки сарма кебап с було

. Агнешкото було се изкисва за половин час в студена вода и се нарязва на парчета. Във всяко парче се слага от сместа и се завива като сарма...

Вкусна агнешка дроб сарма

Вкусна агнешка дроб сарма

в предварително нагрята на 200 градуса фурна. След като ориза поеме бульона, вадите тавата от фурната и завивате веднага с алуминиево фолио да се задуши дроб сармата....

Празнична агнешка дроб сарма

Празнична агнешка дроб сарма

3

. Изсипете ястието в тава и запечете в силна фурна на 180 градуса за около 40 минути. Накрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото мляко и разпределите върху дроб сармата. Допечете до златисто....

Агнешка дроб сарма

Агнешка дроб сарма

Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките. В тиган нарязваме лука...

Агнешка дроб сарма без заливка

Агнешка дроб сарма без заливка

2

Агнешките дреболийки се сваряват в подсолена вода, след като изстинат се нарязват на ситно. Гъбите се нарязват на филийки, лукът и джодженът...

Бабината селска агнешка дроб сарма

Бабината селска агнешка дроб сарма

12

Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна. Преди да...

Агнешка дроб-сарма на скара

Агнешка дроб-сарма на скара

Измиваме добре агнешките дреболии и ги нарязваме на кубчета. Нарязваме на дребно лука и джоджена. Разбъркваме всичко и овкусяваме с черен пипер и сол. Увиваме сместа в булото и печем на скара до зачервяване....

Агнешка дроб сарма със заливка

Агнешка дроб сарма със заливка

В тенджера сваряваме белия дроб и сърцето. Черния дроб го накисваме за около 5 минути в гореща вода, след което го вадим и режем на малки...

Агнешка дроб-сарма със спанак

Агнешка дроб-сарма със спанак

. Разбиваме в купа яйцата и киселото мляко. Заливаме дроб-сармата и допичаме до зачервяване на заливката....

Агнешка дроб сарма със зелении

Агнешка дроб сарма със зелении

1

. Разбиват се яйцата с киселото мляко, с щипка сода и брашното. Когато водата е извряла и оризът е готов, заливаме дроб сармата и връщаме да се запече във фурната. Добър апетит!...

3.3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: