Агнешка Дроб Сърма

Разгледай всички 49 авторски предложения за агнешка дроб сърма в Готвач.бг.
Вкусна агнешка дроб сърмаВкусна агнешка дроб сърма
1
190 градуса. Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с кисело мляко....
Агнешка дроб сърмаАгнешка дроб сърма
7
. Дроб-сармата се залива и се запича до зачервяване. Консумира се топла или поне затоплена....
Супа от агнешка главичка, сърце и бял дробСупа от агнешка главичка, сърце и бял дроб
2
месото, очите, мозъка и езика, като се обелва докато е топъл) и по-големите парчета нарежете на по-дребни. Сърцето и белия дроб, предварително...
Ориз с агнешки дроб и сърце, гъби и ментаОриз с агнешки дроб и сърце, гъби и мента
1. Измийте добре агнешкия дроб и сърце. Сложете в тенджерка, залейте със студена вода и поставете на умерен огън за около 1 час, докато се...
Свинска Дроб СърмаСвинска Дроб Сърма
дроб и оризът. Подправя се със сол, черен пипер, червен пипер и джоджен на вкус и се изсипва в дълбока разлята тава. Налива се вода в...
Ароматна дроб сърмаАроматна дроб сърма
1
Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета. Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата с...
Фалшива дроб сърмаФалшива дроб сърма
4
Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до...
Агнешко сърма-кебапАгнешко сърма-кебап
2
Обезкостеното месо нарязваме на хапки, осоляваме и запържваме до златисто в мазнината. Тогава прибавяме нарязания лук наситно и задушаваме за 5-6...
Агнешка асма дроб чорбаАгнешка асма дроб чорба
1
чорбата и постепенно се връща в тенджерата към агнешката чорба. Агнешката дроб чорба се връща на котлона и се оставя да заври още десетина минути...
Агнешка дроб сармаАгнешка дроб сарма
Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките. В тиган нарязваме лука...
Традиционна агнешка дроб чорбаТрадиционна агнешка дроб чорба
2
Или иначе казано агнешка дроб чорба. Агне...Великден...а сега е октомври. Така е, обаче една топла супа е подходяща винаги, особено когато навън...
Агнешка дроб-чорбаАгнешка дроб-чорба
1
нарязания дроб, ориза и останалите домати, нарязани на ситно. Слагат се градинските подправки и солта. Оставете чорбата да къкри около 40 минути...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: