Агнешки Джолан

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно агнешки джолан в Готвач.бг.
Печен агнешки джолан
Печен агнешки джолан
. Агнешките джолани посоляваме и намазваме с готовата смес. В тава слагаме джоланите, вода до 1/3 от височината на тавата. Отгоре се ...
Задушен Агнешки Джолан
Задушен Агнешки Джолан
и се подсушава с кърпа. В дълбок тиган се слага малко мазнина по вкус и след като се нагорещи, към нея се прибавя джоланът, за да се запечата...
Агнешки Джолан със зеленчуци в гювеч
Агнешки Джолан със зеленчуци в гювеч
Измиваме джоланчетата и ги подсушаваме (може да се разсекат на две части, но тогава от едната страна няма да остане много месо, защото е по-тънка...
Агнешки джолан с ориз и спанак
Агнешки джолан с ориз и спанак
джоланите – сипете я също към ориза. Добавете вода в съотношение 1:6 /ориз и булгур: вода/ и сложете най-отгоре агнешки джолани. Всичко това се...
Агнешки джолан с ориз и спанак
Агнешки джолан с ориз и спанак
1. Почистете от излишни ципички джоланите и направете на всеки по 1-2 напречни прореза по месото, за да поема по-добре вкусовете, а и да се...
Агнешки Джолани с Гъби и Зелен Лук
Агнешки Джолани с Гъби и Зелен Лук
Измийте добре месото. В тенджера под налягане сложете 2 с.л олио и го запечатайте от двете страни. Налейте вода, колкото да покрие, сложете сол...
Уникален джолан
Уникален джолан
30 мин). Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса. Поливат се със сладко киселия сос...
Задушен джолан
Задушен джолан
2
Подправяме свинския джолан със сол, черен и червен пипер. Поливаме го с олиото и го намазваме с доматеното пюре. Овкусеното месо слагаме в...
Пълнен джолан
Пълнен джолан
Счукайте 3 скилидки чесън и ги объркайте с малко сол, черен и червен пипер, 2 с.л. вино, соевия сос, розмарина и 1-2 с.л. олио. Добре намажете...
Джолан гулаш
Джолан гулаш
1
да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете ...
Агнески
Агнески
Белтъците и захарта се разбиват на пухкав сняг. Маслото се разтопява и се излива при белтъците. Добавят се орехите, брашното с бакпулвера, а...
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: