Задушен Агнешки Джолан

Задушен Агнешки Джолан

0

и се подсушава с кърпа. В дълбок тиган се слага малко мазнина по вкус и след като се нагорещи, към нея се прибавя джоланът, за да се запечата...

1

Агнешки Джолан

Прегледай всички 41 кулинарни идеи относно агнешки джолан в Готвач.бг.
Печен агнешки джолан

Печен агнешки джолан

. Агнешките джолани посоляваме и намазваме с готовата смес. В тава слагаме джоланите, вода до 1/3 от височината на тавата. Отгоре се слага...

Агнешки Джолан със зеленчуци в гювеч

Агнешки Джолан със зеленчуци в гювеч

Измиваме джоланчетата и ги подсушаваме (може да се разсекат на две части, но тогава от едната страна няма да остане много месо, защото е по-тънка...

Агнешки джолан с ориз и спанак

Агнешки джолан с ориз и спанак

джоланите – сипете я също към ориза. Добавете вода в съотношение 1:6 /ориз и булгур: вода/ и сложете най-отгоре агнешки джолани. Всичко това се...

Агнешки джолан с ориз и спанак

Агнешки джолан с ориз и спанак

1. Почистете от излишни ципички джоланите и направете на всеки по 1-2 напречни прореза по месото, за да поема по-добре вкусовете, а и да се...

Агнешки Джолани с Гъби и Зелен Лук

Агнешки Джолани с Гъби и Зелен Лук

Измийте добре месото. В тенджера под налягане сложете 2 с.л олио и го запечатайте от двете страни. Налейте вода, колкото да покрие, сложете сол...

Уникален джолан

Уникален джолан

30 мин). Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса. Поливат се със сладко киселия сос...

Задушен джолан

Задушен джолан

2

Подправяме свинския джолан със сол, черен и червен пипер. Поливаме го с олиото и го намазваме с доматеното пюре. Овкусеното месо слагаме в...

Пълнен джолан

Пълнен джолан

Счукайте 3 скилидки чесън и ги объркайте с малко сол, черен и червен пипер, 2 с.л. вино, соевия сос, розмарина и 1-2 с.л. олио. Добре намажете...

Джолан гулаш

Джолан гулаш

1

да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Агнески

Агнески

Белтъците и захарта се разбиват на пухкав сняг. Маслото се разтопява и се излива при белтъците. Добавят се орехите, брашното с бакпулвера, а...

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: