Агнешки Джолан

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно агнешки джолан в Готвач.бг.
Печен агнешки джоланПечен агнешки джоланАгнешките джолани посоляваме и намазваме с готовата смес. В тава слагаме джоланите, вода до 1/3 от височината на тавата....
Задушен Агнешки ДжоланЗадушен Агнешки ДжоланВ дълбок тиган се слага малко мазнина по вкус и след като се нагорещи, към нея се прибавя джоланът, за да се запечата - по около 1-2 минути от всяка...
Агнешки джолан с ориз и спанакАгнешки джолан с ориз и спанак
Агнешките джолани се почистват от ципите, след което се надупчват с нож на няколко места напречно....
Агнешки Джолан със зеленчуци в гювечАгнешки Джолан със зеленчуци в гювечИзмиваме джоланчетата и ги подсушаваме (може да се разсекат на две части, но тогава от едната страна няма да остане много месо, защото е по-тънка)...
Агнешки джолан с ориз и спанакАгнешки джолан с ориз и спанак1. Почистете от излишни ципички джоланите и направете на всеки по 1-2 напречни прореза по месото, за да поема по-добре вкусовете, а и да се сготви...
Агнешки Джолани с Гъби и Зелен ЛукАгнешки Джолани с Гъби и Зелен ЛукИзмийте добре месото. В тенджера под налягане сложете 2 с.л олио и го запечатайте от двете страни. Налейте вода, колкото да покрие, сложете сол, затворете...
Задушен джоланЗадушен джоланЗадушен джолан за истински ценители....
Уникален джоланУникален джоланЖулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса....
Джолан гулашДжолан гулашМоже да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....
Пълнен джоланПълнен джоланСчукайте 3 скилидки чесън и ги объркайте с малко сол, черен и червен пипер, 2 с.л. вино, соевия сос, розмарина и 1-2 с.л. олио. Добре намажете джоланите...
Свински джоланСвински джоланВземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон....
Осолен свински джоланОсолен свински джоланНе подценявайте това джоланче. С кожа и особено вкусно....

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: