Агнешки Дроб на Фурна

Агнешки Дроб на Фурна

0

филийки черен дроб. В отделен съд разбиваме сметаната с малко вода и поливаме. Поставяме във фурната да се пече за около 20-25 минути....

1

Агнешки Дроб на Фурна

Открий всички 29 авторски предложения относно агнешки дроб на фурна в Готвач.бг.
Агнешка дроб сарма на фурна

Агнешка дроб сарма на фурна

Залейте агнешкия комплект със студена вода, кипнете и варете до готовност. Извадете сварените бял, черен дроб и сърце, като запазите бульона от...

Ароматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна

Ароматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна

предварително нагрята фурна да се пече 150 мин на 200 градуса. Докато бутът се пече, приготвяме дроб сармата. Добре измиваме агнешките дреболийки и ги...

Агнешки дроб с лук

Агнешки дроб с лук

1

Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...

Задушен Агнешки Дроб

Задушен Агнешки Дроб

Обелваме и нарязваме лука и моркова. В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и...

Агнешки дроб в було

Агнешки дроб в було

Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...

Празнична агнешка дроб сарма

Празнична агнешка дроб сарма

3

. Изсипете ястието в тава и запечете в силна фурна на 180 градуса за около 40 минути. Накрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото мляко и разпределите върху дроб сармата. Допечете до златисто....

Вкусна агнешка дроб сарма

Вкусна агнешка дроб сарма

в предварително нагрята на 200 градуса фурна. След като ориза поеме бульона, вадите тавата от фурната и завивате веднага с алуминиево фолио да се задуши дроб сармата....

Агнешка дроб – чорба

Агнешка дроб – чорба

4

Дробът и сърцето се слагат във вряща подсолена вода. Варят се 10 мин. след което се изваждат и се нарязват на дребни парчета и се връщат във...

Пържен агнешки дроб с гъби

Пържен агнешки дроб с гъби

почистват заедно с пресния лук и чесън и нарязваме на ситно. В тиган се загрява олио и пържим агнешкия дроб от двете страни, изважда се в чиния. В...

Задушен агнешки черен дроб

Задушен агнешки черен дроб

, махаме капака засилваме огъня и оставяме да изври водата от лука. Измития добре дроб нарязваме на малки парченца и запържваме за 10 минути в...

Пържен агнешки дроб

Пържен агнешки дроб

Почистете агнешкия дроб и го сложете да се свари до полуготовност. Извадете дроба, нарежете го на тънки филийки, а бульона запазете. Оваляйте...

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: