Агнешки Дроб на Фурна

Открий всички 30 авторски предложения относно агнешки дроб на фурна в Готвач.бг.
Агнешки Дроб на Фурна
Агнешки Дроб на Фурна
филийки черен дроб. В отделен съд разбиваме сметаната с малко вода и поливаме. Поставяме във фурната да се пече за около 20-25 минути....
Агнешка дроб сарма на фурна
Агнешка дроб сарма на фурна
Залейте агнешкия комплект със студена вода, кипнете и варете до готовност. Извадете сварените бял, черен дроб и сърце, като запазите бульона от...
Ароматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна
Ароматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна
предварително нагрята фурна да се пече 150 мин на 200 градуса. Докато бутът се пече, приготвяме дроб сармата. Добре измиваме ...
Агнешки дроб с лук
Агнешки дроб с лук
1
Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...
Агнешки дроб в було
Агнешки дроб в було
Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...
Задушен Агнешки Дроб
Задушен Агнешки Дроб
Обелваме и нарязваме лука и моркова. В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и...
Празнична агнешка дроб сарма
Празнична агнешка дроб сарма
3
. Изсипете ястието в тава и запечете в силна фурна на 180 градуса за около 40 минути. Накрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото ...
Вкусна агнешка дроб сарма
Вкусна агнешка дроб сарма
в предварително нагрята на 200 градуса фурна. След като ориза поеме бульона, вадите тавата от фурната и завивате веднага с алуминиево ...
Агнешка дроб – чорба
Агнешка дроб – чорба
4
Дробът и сърцето се слагат във вряща подсолена вода. Варят се 10 мин. след което се изваждат и се нарязват на дребни парчета и се връщат във...
Пържен агнешки дроб с гъби
Пържен агнешки дроб с гъби
почистват заедно с пресния лук и чесън и нарязваме на ситно. В тиган се загрява олио и пържим агнешкия дроб от двете страни, изважда се в ...
Задушен агнешки черен дроб
Задушен агнешки черен дроб
, махаме капака засилваме огъня и оставяме да изври водата от лука. Измития добре дроб нарязваме на малки парченца и запържваме за 10 минути в...
Агнешки дроб сарми
Агнешки дроб сарми
плънка, добавете и нея. Залейте с 4 ч.ч. бульон. Дроб сармата трябва да престои във фурната 1 час на 180°C или докато ви хареса. Когато ...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: