Агнешки Дроб на Фурна

Открий всички 37 авторски предложения относно агнешки дроб на фурна в Готвач.бг.
Агнешки Дроб на ФурнаАгнешки Дроб на Фурна
филийки черен дроб. В отделен съд разбиваме сметаната с малко вода и поливаме. Поставяме във фурната да се пече за около 20-25 минути....
Агнешка дроб сарма на фурнаАгнешка дроб сарма на фурна
Залейте агнешкия комплект със студена вода, кипнете и варете до готовност. Извадете сварените бял, черен дроб и сърце, като запазите бульона от...
Ароматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурнаАроматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна
предварително нагрята фурна да се пече 150 мин на 200 градуса. Докато бутът се пече, приготвяме дроб сармата. Добре измиваме агнешките дреболийки и ги...
Агнешки дроб по селскиАгнешки дроб по селски
дроб с щипка черен и червен пипер, щипка сол и поръсете щедра щипка наситнен магданоз. Сервирайте агнешкия дроб по селски топъл, по желание със салатка! Да ви е сладко!...
Задушен Агнешки ДробЗадушен Агнешки Дроб
Обелваме и нарязваме лука и моркова. В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и...
Агнешки дроб с лукАгнешки дроб с лук
1
Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...
Агнешки дроб в булоАгнешки дроб в було
Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...
Моята агнешка дроб сармаМоята агнешка дроб сарма
допече. Моята агнешка дроб сарма става сочна и вкусна! Само за ценители на агнешка дроб сарма!...
Празнична агнешка дроб сармаПразнична агнешка дроб сарма
3
. Изсипете ястието в тава и запечете в силна фурна на 180 градуса за около 40 минути. Накрая направете заливката, като разбиете яйцата с киселото мляко и разпределите върху дроб сармата. Допечете до златисто....
Вкусна агнешка дроб сармаВкусна агнешка дроб сарма
в предварително нагрята на 200 градуса фурна. След като ориза поеме бульона, вадите тавата от фурната и завивате веднага с алуминиево фолио да се задуши дроб сармата....
Агнешка дроб – чорбаАгнешка дроб – чорба
4
Дробът и сърцето се слагат във вряща подсолена вода. Варят се 10 мин. след което се изваждат и се нарязват на дребни парчета и се връщат във...
Задушен агнешки черен дробЗадушен агнешки черен дроб
, махаме капака засилваме огъня и оставяме да изври водата от лука. Измития добре дроб нарязваме на малки парченца и запържваме за 10 минути в...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: