Агнешки Език

Прегледай всички 12 авторски предложения за агнешки език в Готвач.бг.
Агнешки език в сметанаАгнешки език в сметанаПочистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете. Към врящия език добавете морковите и лука, нарязани на средно големи...
Агнешки език с масло и чесънАгнешки език с масло и чесънСварете агнешките езичета и ги обелете. Нарежете ги на филийки и подредете в чиния. Почистете чесъна и го нарежете на малки парченца....
Желиран езикЖелиран езикСвинските езици се сваряват заедно с целите моркови, магданозените корени, дафиновия лист, зърна черен пипер, бахар и солта в тенджера под налягане...
Печен езикПечен езикЕзикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва. Лукът се задушава в олиото. Филията от хляба се накисва в мляко...
Паниран езикПаниран езикВ подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата и...
Език панеЕзик панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Език на фурнаЕзик на фурнаДобре измитият език се вари с малко оцет, като се посолява, за 2-3 часа Добавят се почистените и едро нарязани лук, моркови, магданозени корени....
Шишчета с езикШишчета с езикИзмийте езика и го сварете напълно в подсолена вода. Отцедете го, обелете и го нарежете на филийки с дебелина около 8 мм. Накиснете го в оцета, сол...
Паниран телешки езикПаниран телешки езикИзчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го нарежете на филии. Загрейте...
Мусака с езикМусака с езикЕзиците се сваряват много добре в подсолена вода. Вадят се и се обелват, след което се режат на малки парчета. Картофите се режат на кубчета и...
Маринован пържен езикМаринован пържен езикНарежете езиците на тънки резени. Залейте ги с маринатата, приготвена от всички продукти и ги оставете така за 1 или 2 денонощия, като ги покриете...
Паниран свински езикПаниран свински езикИзчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: