Агнешки Език

Прегледай всички 12 авторски предложения за агнешки език в Готвач.бг.
Агнешки език в сметанаАгнешки език в сметана
Почистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете. Към врящия език добавете морковите и лука, нарязани на средно...
Агнешки език с масло и чесънАгнешки език с масло и чесън
тиган разтопете маслото и запържете за 2-3 минутки чесъна със сол. Вдигнете от котлона и полейте нарязаният език. Сервирайте веднага....
Печен езикПечен език
разстила в добре намазнена тава, и с нареждат от горе парчетата език. Покриват се с останалата част от сместа. Поръсва се с настъргания кашкавал. Нареждат се отгоре парченца масло и се пече до червено....
Паниран езикПаниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата...
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...
АгнескиАгнески
Белтъците и захарта се разбиват на пухкав сняг. Маслото се разтопява и се излива при белтъците. Добавят се орехите, брашното с бакпулвера, а...
Език в маслоЕзик в масло
2
Измитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте. Щом бульонът се изчисти, добавете 2...
Език по ЛовджийскиЕзик по Ловджийски
В тенджера в леко подсолена вода сложете 1 бр. дафинов лист и няколко зрънца черен пипер, сварете езика до готовност /60-90 минути...
Пастет от езикПастет от език
1
сол. Разбъркваме на гладка смес. В чините за сервиране поставяме по едно листо от маруля, .Върху него разстиламе от доматената смес. Върху нея шприцоваме розичка от пастета с телешки език....
Желиран език по мексиканскиЖелиран език по мексикански
в бульона се сипва желатинът. Свареният език се обелва, нарязва се на филийки и заедно с морковите, лука и нарязаните кисели краставички и...
Задушен телешки езикЗадушен телешки език
, моркови, чесън и целина, прибавяме доматеното пюре, пипера, солта, захарта и брашното. Към задушените зеленчуци прибавяме нарязания език, 250 мл от...
Език в гювечеЕзик в гювече
2
Телешките езици се почистват и измиват. Поставят се заедно с подправките в тенджера и се заливат с вода, която трябва да покрие месото. Всичко...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: