Агнешки Език

Прегледай всички 12 авторски предложения за агнешки език в Готвач.бг.
Агнешки език в сметанаАгнешки език в сметанаПочистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете....
Агнешки език с масло и чесънАгнешки език с масло и чесънВдигнете от котлона и полейте нарязаният език. Сервирайте веднага....
Печен езикПечен езикЕзикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва. Лукът се задушава в олиото....
Език панеЕзик панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа....
Паниран езикПаниран езикВ подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса....
Коктейл Усукан ЕзикКоктейл Усукан ЕзикПрекрасен коктейл Усукан Език, с който не трябва да прекалявате....
Телешки език фрикасеТелешки език фрикасеПодготвеният телешки език се нарязва на парчета и се вари в тенджера под налягане. Зеленчуците се нарязват на ситно и се задушават в зехтин....
Език по ЛовджийскиЕзик по ЛовджийскиКъм тях прибавете свинското филе, езика, доматения сок и овкусете със сол, черен пипер, червен пипер....
Пастет от езикПастет от езикВърху нея шприцоваме розичка от пастета с телешки език....
Салата Тъщин ЕзикСалата Тъщин ЕзикТиквичките и чушките се нарязват на кубчета. Чесънът се накълцва. Продуктите се размесват и се задушават в зехтин и вода 30 минути. 5 минути преди...
Език със зеленчуциЕзик със зеленчуциГотовият език се обелва и се нарязва на филийки. Морковите, тиквичките, чушките, целината и лукът също се нарязват на дребно....
Телешки език панеТелешки език панеЕзикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: