Агнешки Език

Прегледай всички 12 авторски предложения за агнешки език в Готвач.бг.
Агнешки език в сметанаАгнешки език в сметанаПочистете хубаво езика и го осолете. Покрийте го със студена вода и го кипнете....
Агнешки език с масло и чесънАгнешки език с масло и чесънВдигнете от котлона и полейте нарязаният език. Сервирайте веднага....
Печен езикПечен езикЕзикът се сварява, обелва се и се нарязва на парчета. Кашкавалът се настъргва. Лукът се задушава в олиото....
Желиран езикЖелиран езикСлед като езикът хубаво се е желирал, формата се потапя за секунда в гореща вода и веднага желираният език се обръща в поднос....
Паниран езикПаниран езикВ подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса....
Език панеЕзик панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа....
Език в маслоЕзик в маслоПоднесете езика в масло с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб....
Свински Език ЯхнияСвински Език ЯхнияПоставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме....
Език по ЛовджийскиЕзик по ЛовджийскиКъм тях прибавете свинското филе, езика, доматения сок и овкусете със сол, черен пипер, червен пипер....
Език със зеленчуциЕзик със зеленчуциГотовият език се обелва и се нарязва на филийки. Морковите, тиквичките, чушките, целината и лукът също се нарязват на дребно....
Телешки език фрикасеТелешки език фрикасеПодготвеният телешки език се нарязва на парчета и се вари в тенджера под налягане. Зеленчуците се нарязват на ситно и се задушават в зехтин....
Вкусен телешки езикВкусен телешки езикПоднасяме вкусния телешки език с пресни зеленчуци....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: