Вкусна агнешка дроб сърма

Вкусна агнешка дроб сърма

0

190 градуса. Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с кисело мляко....

1

Агнешки Сърца и Дроб

Прегледай всички 32 кулинарни идеи относно агнешки сърца и дроб в Готвач.бг.
Агнешка дроб сърма

Агнешка дроб сърма

5

Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се...

Ориз с агнешки дроб и сърце, гъби и мента

Ориз с агнешки дроб и сърце, гъби и мента

1. Измийте добре агнешкия дроб и сърце. Сложете в тенджерка, залейте със студена вода и поставете на умерен огън за около 1 час, докато се...

Супа от агнешка главичка, сърце и бял дроб

Супа от агнешка главичка, сърце и бял дроб

2

месото, очите, мозъка и езика, като се обелва докато е топъл) и по-големите парчета нарежете на по-дребни. Сърцето и белия дроб, предварително...

Агнешки сърца с ориз

Агнешки сърца с ориз

1

Хубаво измийте и почистете агнешките сърца. Сложете ги да се варят с водата и оцета, едро нарязания морков, дафиновите листа, кромида и цели...

Агнешки сърца на тиган

Агнешки сърца на тиган

Почистваме сърцата и нарязваме на парчета. В тиган със сгорещено масло прибавяме агнешките сърца. Поръсваме с черния пипер и сол. В...

Свинска Дроб Сърма

Свинска Дроб Сърма

дроб и оризът. Подправя се със сол, черен пипер, червен пипер и джоджен на вкус и се изсипва в дълбока разлята тава. Налива се вода в...

Ароматна дроб сърма

Ароматна дроб сърма

Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета. Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата с...

Фалшива дроб сърма

Фалшива дроб сърма

4

Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до...

Задушен Агнешки Дроб

Задушен Агнешки Дроб

Обелваме и нарязваме лука и моркова. В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и...

Агнешки дроб в було

Агнешки дроб в було

Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...

Агнешки дроб с лук

Агнешки дроб с лук

1

Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...

3.1
Общо 7 гласували
5 0
4 4
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: