Агнешки Сърца и Дроб

Прегледай всички 30 кулинарни идеи относно агнешки сърца и дроб в Готвач.бг.
Вкусна агнешка дроб сърма
Вкусна агнешка дроб сърма
1
190 градуса. Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с ...
Агнешка дроб сърма
Агнешка дроб сърма
7
Зеленият лук се задушава и към него се прибавя ориза и нарязаните на дребно и сварени предварително дреболии. Разбърква се добре. Прибавя се...
Ориз с агнешки дроб и сърце, гъби и мента
Ориз с агнешки дроб и сърце, гъби и мента
1. Измийте добре агнешкия дроб и сърце. Сложете в тенджерка, залейте със студена вода и поставете на умерен огън за около 1 час, докато ...
Супа от агнешка главичка, сърце и бял дроб
Супа от агнешка главичка, сърце и бял дроб
2
месото, очите, мозъка и езика, като се обелва докато е топъл) и по-големите парчета нарежете на по-дребни. Сърцето и белия дроб, предварително...
Агнешки сърца с ориз
Агнешки сърца с ориз
1
Хубаво измийте и почистете агнешките сърца. Сложете ги да се варят с водата и оцета, едро нарязания морков, дафиновите листа, кромида и цели...
Агнешки сърца на тиган
Агнешки сърца на тиган
Почистваме сърцата и нарязваме на парчета. В тиган със сгорещено масло прибавяме агнешките сърца. Поръсваме с черния пипер и сол. ...
Агнешки сърца в масло
Агнешки сърца в масло
от котлона и се подправя с черния пипер и солта. С тази смес се пълнят добре измитите агнешки сърца. Пекат се на загрята до 180 градуса ...
Ароматна дроб сърма
Ароматна дроб сърма
1
Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета. Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата ...
Фалшива дроб сърма
Фалшива дроб сърма
4
Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до...
Свинска Дроб Сърма
Свинска Дроб Сърма
дроб и оризът. Подправя се със сол, черен пипер, червен пипер и джоджен на вкус и се изсипва в дълбока разлята тава. Налива се вода в...
Агнешки дроб с лук
Агнешки дроб с лук
1
Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...
Задушен Агнешки Дроб
Задушен Агнешки Дроб
Обелваме и нарязваме лука и моркова. В тиган поставяме и нарязания лук в олиото, както и морковите на кубчета. Към тях добавяме дроба и...

Рейтинг

3.1
Общо 7 гласували
5 0
4 4
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: