Агнешки бут за Великден

Разгледай всички 24 подбрани съвети за агнешки бут за великден в Готвач.бг.
Агнешки бут с картофи
Агнешки бут с картофи
Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки ...
Агнешки бут с подправки
Агнешки бут с подправки
Уверете се, че цялата мазнина е отстранена от външната страна на бута. След това го поставете в желязна тава. Смесете бадемите, лука, чесъна...
Печен агнешки бут
Печен агнешки бут
1
Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...
Агнешки бут на фурна
Агнешки бут на фурна
3
Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...
Агнешки Бут по Гръцки
Агнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр. За маринатата се смесват всички продукти в голяма...
Агнешки бут във фурна
Агнешки бут във фурна
Бутът се изчиства и измива добре. Намазва се обилно с олио и сол /на вкус/. Слага се в голяма правоъгълна тава, в тавата се добавя съвсем...
Пълнен агнешки бут
Пълнен агнешки бут
Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката. Бутчето се...
Печен агнешки бут по ориенталски
Печен агнешки бут по ориенталски
, шафран, лют червен пипер и сол, покрийте го с кърпа и го оставете 12 часа в хладилника. Сложете агнешкия бут в намазнена тава, поръсете ...
Агнешки бут с хрупкава коричка
Агнешки бут с хрупкава коричка
Агнешкият бут се измива добре и се отцежда. В прясното мляко се добавят останалите продукти без картофите, като лукът и чесъна се рендосват...
Печен агнешки бут в гювеч
Печен агнешки бут в гювеч
Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и...
Агнешки бут, печен в плик
Агнешки бут, печен в плик
Почистваме и измиваме агнешкото бутче. В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре. Бутчето поръсваме с готовата смес и поставяме...
Агнешки бут, печен на решетка
Агнешки бут, печен на решетка
Накълцваме и разфасоваме бута на равни парчета. Отъркваме с повече сол, която трябва да попие в дебелите парчета, чубрица, черен и червен пипер...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: