Агнешки бут за Великден

Разгледай всички 24 подбрани съвети за агнешки бут за великден в Готвач.бг.
Пълнен агнешки бутПълнен агнешки бут
Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката. Бутчето се...
Агнешки Бут по ГръцкиАгнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр. За маринатата се смесват всички продукти в голяма...
Агнешки бут на фурнаАгнешки бут на фурна
3
Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...
Агнешки бут с картофиАгнешки бут с картофи
Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки чесън...
Печен агнешки бутПечен агнешки бут
1
Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...
Агнешки бут във фурнаАгнешки бут във фурна
Бутът се изчиства и измива добре. Намазва се обилно с олио и сол /на вкус/. Слага се в голяма правоъгълна тава, в тавата се добавя съвсем...
Агнешки бут с подправкиАгнешки бут с подправки
Уверете се, че цялата мазнина е отстранена от външната страна на бута. След това го поставете в желязна тава. Смесете бадемите, лука, чесъна...
Печен агнешки бут по АрабскиПечен агнешки бут по Арабски
Внимателно се разрязва с остър нощ агнешкото, за да се образува джоб. Месото се посолява от всички страни. В купичка се смесват сухите подправки...
Агнешки бут, печен в пликАгнешки бут, печен в плик
Почистваме и измиваме агнешкото бутче. В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре. Бутчето поръсваме с готовата смес и поставяме...
Печен агнешки бут по ориенталскиПечен агнешки бут по ориенталски
, шафран, лют червен пипер и сол, покрийте го с кърпа и го оставете 12 часа в хладилника. Сложете агнешкия бут в намазнена тава, поръсете го с...
Агнешки бут, печен на решеткаАгнешки бут, печен на решетка
Накълцваме и разфасоваме бута на равни парчета. Отъркваме с повече сол, която трябва да попие в дебелите парчета, чубрица, черен и червен пипер...
Агнешки бут с карамелизирани лукчетаАгнешки бут с карамелизирани лукчета
Месото го намазваме хубаво с масло и в него втриваме подправките – сол и пипер, червен пипер, мащерка и мента. С помощта на остър нож по...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: