Печено агнешко на порции

Печено агнешко на порции

0

, като смесите и разбъркате всички тези продукти. Потопете всяка порция и оваляйте в сместа. Подредете порциите в дълбока тава подредете...

1

Агнешки бут на Порции как се Приготвя

Прегледай всички 21 авторски предложения за агнешки бут на порции как се приготвя в Готвач.бг.
Агнешко на порции с гъби

Агнешко на порции с гъби

Измийте и подсушете месото. Обезкостете го и го нарежете на порции. Подредете го в тава, поръсете го със сол и зеленчукова подправка...

Пълнен агнешки бут

Пълнен агнешки бут

Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката. Бутчето се...

Агнешки бут на фурна

Агнешки бут на фурна

3

Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...

Агнешки бут с подправки

Агнешки бут с подправки

Уверете се, че цялата мазнина е отстранена от външната страна на бута. След това го поставете в желязна тава. Смесете бадемите, лука, чесъна...

Агнешки бут във фурна

Агнешки бут във фурна

около 3-4 часа. Може да се поръси леко с черен пипер и да се украси с резенчета лимон. Въпрос на вкус....

Агнешки бут с картофи

Агнешки бут с картофи

Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки чесън...

Печен агнешки бут

Печен агнешки бут

1

Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...

Печен агнешки бут по Арабски

Печен агнешки бут по Арабски

Внимателно се разрязва с остър нощ агнешкото, за да се образува джоб. Месото се посолява от всички страни. В купичка се смесват сухите подправки...

Агнешки бут, печен в плик

Агнешки бут, печен в плик

Почистваме и измиваме агнешкото бутче. В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре. Бутчето поръсваме с готовата смес и поставяме...

Печен агнешки бут по ориенталски

Печен агнешки бут по ориенталски

, шафран, лют червен пипер и сол, покрийте го с кърпа и го оставете 12 часа в хладилника. Сложете агнешкия бут в намазнена тава, поръсете го с...

Агнешки бут с карамелизирани лукчета

Агнешки бут с карамелизирани лукчета

Месото го намазваме хубаво с масло и в него втриваме подправките – сол и пипер, червен пипер, мащерка и мента. С помощта на остър нож по...

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: