Агнешки бут на Порции как се Приготвя

Прегледай всички 22 авторски предложения за агнешки бут на порции как се приготвя в Готвач.бг.
Пълнен агнешки бут
Пълнен агнешки бут
Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката. Бутчето се...
Агнешки Бут по Гръцки
Агнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр. За маринатата се смесват всички продукти в голяма...
Агнешки бут с картофи
Агнешки бут с картофи
Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки ...
Агнешки бут с подправки
Агнешки бут с подправки
Уверете се, че цялата мазнина е отстранена от външната страна на бута. След това го поставете в желязна тава. Смесете бадемите, лука, чесъна...
Печен агнешки бут
Печен агнешки бут
1
Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...
Агнешки бут във фурна
Агнешки бут във фурна
около 3-4 часа. Може да се поръси леко с черен пипер и да се украси с резенчета лимон. Въпрос на вкус....
Агнешки бут на фурна
Агнешки бут на фурна
3
Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...
Печено агнешко на порции
Печено агнешко на порции
, като смесите и разбъркате всички тези продукти. Потопете всяка порция и оваляйте в сместа. Подредете порциите в дълбока тава подредете...
Печен агнешки бут по Арабски
Печен агнешки бут по Арабски
Внимателно се разрязва с остър нощ агнешкото, за да се образува джоб. Месото се посолява от всички страни. В купичка се смесват сухите подправки...
Агнешки бут, печен на решетка
Агнешки бут, печен на решетка
, може да прескочите момента с решетката. Този начин на приготвяне е за тези, които искат да си спестят някоя калория от този тип високо-мазнинно ...
Агнешки бут с карамелизирани лукчета
Агнешки бут с карамелизирани лукчета
Месото го намазваме хубаво с масло и в него втриваме подправките – сол и пипер, червен пипер, мащерка и мента. С помощта на остър нож по...
Агнешки бут, печен в плик
Агнешки бут, печен в плик
Почистваме и измиваме агнешкото бутче. В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре. Бутчето поръсваме с готовата смес и поставяме...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: