Агнешки бут на Фурна

Прегледай всички 35 авторски предложения относно агнешки бут на фурна в Готвач.бг.
Агнешки бут на фурна
Агнешки бут на фурна
3
Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...
Агнешки бут във фурна
Агнешки бут във фурна
малко и вода, колкото да покрие дъното, и отгоре върху месото се слагат малки бучки масло. Завива се с фолио и се пече на среден огън във фурна...
Ароматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна
Ароматен агнешки бут с дроб сарма и гъби във фурна
предварително нагрята фурна да се пече 150 мин на 200 градуса. Докато бутът се пече, приготвяме дроб сармата. Добре измиваме агнешките ...
Агнешки бут с бира и картофки на фурна
Агнешки бут с бира и картофки на фурна
Агнешкият бут се измива хубаво и се намазва със сол и черен пипер от всички страни. Картофите, морковите и гъбите се нарязват на колелца...
Агнешки Бут по Гръцки
Агнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр. За маринатата се смесват всички продукти в голяма...
Агнешки бут с подправки
Агнешки бут с подправки
карамфила се надуе (това ще отнеме само няколко секунди) изсипете горещото олио с подправките върху месото. Загрейте фурната до 200° С. Отново...
Агнешки бут с картофи
Агнешки бут с картофи
Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки ...
Печен агнешки бут
Печен агнешки бут
1
Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...
Пълнен агнешки бут
Пълнен агнешки бут
и магданозът. Бутчето се напълва с уврялата плънка и се зашива. Пече се на умерена фурна. След като се позапече, се правят нарези по месото...
Агнешки бут, печен в плик
Агнешки бут, печен в плик
в плика, като прибавяме маслото и чашата с водата. Завързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече....
Агнешки бут, печен на решетка
Агнешки бут, печен на решетка
в предварително загрятата фурна. Печем около два часа докато месото се задуши хубаво. Слагаме по-висока решетка от парти грил или решетката от...
Агнешки бут с карамелизирани лукчета
Агнешки бут с карамелизирани лукчета
Месото го намазваме хубаво с масло и в него втриваме подправките – сол и пипер, червен пипер, мащерка и мента. С помощта на остър нож по...

Рейтинг

3.4
Общо 7 гласували
5 3
4 0
3 2
2 1
1 1
Дай твоята оценка: