Агнешки бут с Картофи

Открий всички 27 авторски предложения относно агнешки бут с картофи в Готвач.бг.
Агнешки бут с картофиАгнешки бут с картофи
Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки чесън...
Агнешки бут с картофи и брюкселско зелеАгнешки бут с картофи и брюкселско зеле
месото коричка. Да ви е сладко с този агнешки бут с картофи и брюкселско зеле....
Агнешки бут с бира и картофки на фурнаАгнешки бут с бира и картофки на фурна
Агнешкият бут се измива хубаво и се намазва със сол и черен пипер от всички страни. Картофите, морковите и гъбите се нарязват на колелца...
Пълнен агнешки бутПълнен агнешки бут
Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката. Бутчето се...
Агнешки Бут по ГръцкиАгнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр. За маринатата се смесват всички продукти в голяма...
Агнешки бут с подправкиАгнешки бут с подправки
подправки. Изсипете пречистения сос върху месото. Ястието може да се сервира с картофки, като в соса се след изваждане на месото се запичат картофките....
Агнешки бут на фурнаАгнешки бут на фурна
3
Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...
Агнешки бут във фурнаАгнешки бут във фурна
Бутът се изчиства и измива добре. Намазва се обилно с олио и сол /на вкус/. Слага се в голяма правоъгълна тава, в тавата се добавя съвсем...
Печен агнешки бутПечен агнешки бут
1
Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...
Печен агнешки бут по АрабскиПечен агнешки бут по Арабски
Внимателно се разрязва с остър нощ агнешкото, за да се образува джоб. Месото се посолява от всички страни. В купичка се смесват сухите подправки...
Печен агнешки бут в гювечПечен агнешки бут в гювеч
Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и...
Агнешки бут с хрупкава коричкаАгнешки бут с хрупкава коричка
Агнешкият бут се измива добре и се отцежда. В прясното мляко се добавят останалите продукти без картофите, като лукът и чесъна се рендосват...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: