Агнешко Печено за Великден

Открий всички 74 подбрани съвети за агнешко печено за великден в Готвач.бг.
Печено агнешко бутче за ВеликденПечено агнешко бутче за ВеликденСложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....
Печена агнешка плешкаПечена агнешка плешкаОстаналият зехтин загрявате в голям съд и запържвате агнешкото, като го обръщате, докато стане кафяво....
Пълнена агнешка плешка за ВеликденПълнена агнешка плешка за ВеликденСложете пълнената агнешка плешка за Великден да се пече за около 3 часа на 180 градуса....
Крехко агнешко печено за ВеликденКрехко агнешко печено за ВеликденИ тъй като се знае, че колкото по-бавно и дълго се пече месото, толкова по-крехко и вкусно става, то ако не бързате може да изпечете агнешкото на...
Печено агнешко задно бутчеПечено агнешко задно бутчеДа ви е сладко с това печено агнешко задно бутче....
Бавно печено агнешко бутчеБавно печено агнешко бутчеБавно печеното агнешко бутче е изключително сочно, крехко и вкусно. Това печено агнешко бутче поднесете със свежа салата....
Печено ароматно агнешко бутчеПечено ароматно агнешко бутчеПодгответе агнешкото бутче за печене. Сложете го в подходяща тава за печене и овкусете със сол. Разтопете леко маслото....
Печено агнешко бутче с плънкаПечено агнешко бутче с плънкаОбезкостяваме бутчето, разрязваме го и го начукваме. Посоляваме го с малко сол. Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно....
Печено агнешко бутче с розмаринПечено агнешко бутче с розмаринНамажете агнешкото бутче, покрийте го и го оставете в хладилник за 1 нощ. Загрейте фурната на 230 градуса....
Печено агнешко бутче с картофиПечено агнешко бутче с картофиПеченето продължава още 60 минути на 180 градуса. От време на време месото се залива със соса....
Печено агнешко бутче с кашкавалПечено агнешко бутче с кашкавалНалива се малко вода и се пече в умерена фурна. Ако има нужда, се долива още вода. Когато месото е готово, се наръсва с настъргания кашкавал....
Печено агнешко бутче с дреболииПечено агнешко бутче с дреболииАгнешкото бутче се насича на порционни парчета, осолява се, слага се в голяма тава....

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: