Агнешко Чеверме

Разгледай всички 7 подбрани съвети относно агнешко чеверме в Готвач.бг.
Агнешко чевермеАгнешко чеверме
10
време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...
Лесно ЧевермеЛесно Чеверме
печем, като непрекъснато въртим в продължение на 4-5 часа. Постоянно поддържаме огъня на чевермето, като от време на време прибавяме жар....
Тайните на вкусното чевермеТайните на вкусното чеверме
Чевермето представлява печено агне или друг вид месо на жар. То се приготвя по специфичен начин. Чеверме се прави обикновено за Гергьовден...
Пиле на ЧевермеПиле на Чеверме
подравняваме. Нанизваме пилето на подходящ дебел прът и го слагаме над жарта върху колчетата. Периодично мажем със зехтин и въртим чевермето. Печем...
Агне на механично чевермеАгне на механично чеверме
. Печенето трябва да трае от 3. 5 до 5. 5 часа, в зависимост от големината на агнето и силата на огъня. Това е предимство на механично чеверме, че не...
Прасенце на ЧевермеПрасенце на Чеверме
-6 часа, като чевермето непрекъснато трябва да се върти. През цялото време на печенето мажете прасето с мазнина. Прасенцето е готово, когато добие хубава златиста коричка....
Подходящи маринати за вкусно чевермеПодходящи маринати за вкусно чеверме
За да приготвите вкусно агнешко, има много хитринки. Изберете агне, което е на 3-4 месеца, за да бъде месото по-крехко. Месото трябва да е...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: