Агнешко Шкембе в Масло

Открий всички 24 авторски предложения относно агнешко шкембе в масло в Готвач.бг.
Агнешко шкембе в масло
1
Почистете добре агнешкото шкембе и го сложете да се свари до пълна готовност. За по-бързо може да използвате тенджера под налягане. ...
Агнешко шкембе чорба
Изчистваме и измиваме в студена вода агнешките шкембета и слагаме да се варят в 7 - 8 чаши подсолена вода. Когато шкембетата поомекнат напълно...
Пълнено агнешко шкембе
1
, долейте 50 мл вино, добавете подправките и боба. Посолете на вкус и напълнете почистеното и подварено агнешко шкембе. Зашийте, намажете ...
Телешко шкембе в масло
Телешкото шкембе се изчиства и измива хубаво. След това се слага в купа и се залива със студена вода. Лукът се изчиства от люспите и всяка...
Агнешко шкембе на фурна
Поставяме шкембето в съд и го варим. След като е готово нарязваме на дребно. Целината, морковите и стария лук ги почистваме и нарязваме на...
Шкембе в масло
2
увички. Загрейте маслото в тиган, запържете за 30 секунди накълцания чесън и добавете шкембето. Разбъркайте и го запържете, докато месцата ...
Пикантна агнешка шкембе чорба
шкембе изваждаме от съда и поставяме в чиния, за да се охлади. Нарязваме го на парченца. Бульона прецеждаме през цедка, като запазваме 250...
Шкембе с масло на фурна
3
Предварително добре свареното шкембе нарежете на тънки ленти. Загрейте половината масло в тиган, запържете накълцания чесън за 20 секунди и...
Шкембе в гювече с масло
, но обикновено сваряването става за около 2 часа. Свареното шкембе се нарязва на парчета. Лукът се наситнява и се задушава със зехтин в...
Агнешка шкембе чорба със застройка
Шкембето се изчиства, измива и сварява. Нарязва се на дребно, а бульонът се прецежда. Сгъстява се със запържения в масло лук, брашно и червен...
Агнешки Дреболийки в Масло
Агнешките дреболии сваряваме в подсолена вода. След като са готови ги вадим и нарязваме на ситно. Поставяме тиган на котлона с масло и...
Чорба от агнешко шкембе и черва
Нарежете сварените шкембе и черва на ситно. Нагрейте олиото и добавете брашното и запържете до лека промяна на цвета му. Налейте топлата...

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: