Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Агнешко за Великден
Агнешко за Великден
Открий всички
74
подбрани съвети за
агнешко за великден
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешка чорба за Великден
1
Агнешка Супа
ВИЛИ-Виолета Матева
Поставят се в тенджера заедно с
агнешкия
дроб, заливаме със студена вода и варим до полуготовност....
Крехко агнешко печено за Великден
Петя
Порциите
агнешко
се измиват и подсушават. В купа се смесват олиото, червеният пипер, черния пипер и солта....
Печено агнешко бутче за Великден
Rosi Trifonova
Сложете
агнешкото
бутче за
Великден
да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса....
Агнешка шкембе чорба за Великден
Н.Акифова
Добър апетит с тази
агнешка
шкембе чорба за
Великден
! Страхотна рецепта за шкембе чорба!...
Пълнена агнешка плешка за Великден
Fat Berta
Сложете пълнената
агнешка
плешка за
Великден
да се пече за около 3 часа на 180 градуса....
Агнешко със сини сливи за Великден
Албена Атанасова
Агнешките пържоли нека бъдат големи - всяка около 400 - 450 грама. Овкусете месото със сол и черен пипер. Затоплете четири супени лъжици зехтин...
Агнешка супа за специалните гости на Великден
1
Теодора Иванова Каменова
Супата е за специалните гости, които не хапват
агнешки
вътрешности....
Питка за Великден
2
Соня
Пресяваме брашното в голям съд, прибавяме две яйца и от третото - само белтъка, киселото мляко, олиото, маята, захарта и солта. Замесваме тесто...
Торта за Великден
6
Петя
Отделят се жълтъците от белтъците на яйцата. Жълтъците се разбиват с олиото, а белтъците се разбиват на сняг със захарта. След това се смесват и се...
Меденки за Великден
Христилияна Василева
Готовото медено тесто се разточва на тънка кора и от него, чрез формички за сладки се изрязват зайчета, яйца, патенца и други подходящи форми за
Великден
...
Празнична питка Великден
Таня Левенова
От продуктите се омесва средно, към леко твърдо тесто. Маята предварително се активира с топлото прясно мляко и захарта. Омесеното тесто се оставя...
Козунак за Великден
2
Таня Левенова
Тестото омесих в кухненски робот. Маята, 1 с.л. захар и 2-3 с.л. брашно и 200 мл от прясното мляко предварително оставям да се шупне. В купата...
‹ Назад
1 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
4
Общо
1 гласували
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Агнешко Печено за Великден
Агнешки бут за Великден
Как да Приготвя Агнешко за Великден
Печено Агнешко за Великден в Гювеч
Великден Символика
Сладкиши за Великден
Храна за Великден
Преяждане по Великден
Курабии за Великден
Кекс за Великден
Какво ново
‹
›
За глутена в лимеца - какво трябва да знаем?
Инстантен ориз - какво трябва да знаем?
Как да си направим спрей от чесън и за какво помага
Натурален сок за отслабване
Защо да не слагате гореща храна в хладилника?
1
Традиционни френски продукти, които са гордост за местните
От другите сайтове
Агнешко за Великден
Крехко Агнешко за Великден
Великден Поверие
Великден Традиции
Поверия за Великден
Великден в Германия
Сънища Срещу Великден
Ритуал за Великден
Курабии за Великден
Салати за Великден