Агнешко по Арабски

Разгледай всички 23 авторски предложения за агнешко по арабски в Готвач.бг.
Печено Агнешко по Арабски
Печено Агнешко по Арабски
Смесете лимоновия сок, зехтина, сол, пипер и арабската подправка, по желание джоджен. С тази марината се залива нарязаното на порции месо...
Печен агнешки бут по Арабски
Печен агнешки бут по Арабски
Внимателно се разрязва с остър нощ агнешкото, за да се образува джоб. Месото се посолява от всички страни. В купичка се смесват сухите подправки...
Агнешко тика
Агнешко тика
Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени. Сложете агнешкото в купа, залейте с маринатата, разбъркайте добре...
Пролетно агнешко
Пролетно агнешко
Нарязваме месото на порционни парчета и го слагаме в тенджера, облято с вода да се вари докато омекне. През това време нарязваме морковите...
Агнешко Айнгемахт
Агнешко Айнгемахт
Нарязваме месото на големи парчета и ги сваряваме в подсолена вода. Към него добавяме дафиновите листа и бахара. Когато месото е готово го...
Агнешко Дробине
Агнешко Дробине
количество. Ястието може да ползвате и за гарнитура към печено агнешко. Да Ви е сладко!...
Агнешко шишче
Агнешко шишче
големината на месото. На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио...
Агнешко фрикасе
Агнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне. Запържете в...
Агнешко къри
Агнешко къри
снемете от котлона и изчакайте да изстине. Отворете тенджерата внимателно, като декомпресирате преди това. Прехвърлете агнешкото къри в голяма...
Агнешко тербелия
Агнешко тербелия
Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате...
Агнешко чеверме
Агнешко чеверме
10
време на време с набодена на пръчка лой. По този начин се предпазва да не прегори. Ще познаете, че агнешкото чеверме е опечено, като при...
Агнешко варено
Агнешко варено
останалите зеленчуци и ги нарязваме на едри парчета. Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън ...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: