Агне на Бавен Огън

Разгледай всички 45 кулинарни идеи за агне на бавен огън в Готвач.бг.
Печено агне на бавен огън
Печено агне на бавен огън
Взема се едно цяло и младо агънце и добре се почиства от вътрешности. Натърква се добре със сол, черен пипер, а отвътре и с червен пипер и се...
Агнешко Печено на бавен огън
Агнешко Печено на бавен огън
Измиваме добре месото, подсушаваме го с кухненска кърпа. Втриваме подправките от всички страни. Поставяме агнешкото в тава, но задължително с...
Крехки агнешки джоланчета на бавен огън
Крехки агнешки джоланчета на бавен огън
сух. С тази смес намазваме джоланите от двете страни. Поставяме в тава, наливаме водата и прибираме във фурната. Печем на бавен огън за ...
Агнешка плешка с картофи на бавен огън
Агнешка плешка с картофи на бавен огън
гъста еднородна смес, с която по-късно ще мажем нашето печено агнешко. Включваме фурната 5-10 мин. на 180 градуса да загрее. Вземаме голяма...
Агнешко бутче печено на бавен огън с майонеза
Агнешко бутче печено на бавен огън с майонеза
Агнешкото бутче се осолява от двете страни. От всички продукти в рецептата се прави паста, като те се разбъркват хубаво, до еднородност. С...
Задушен джолан на бавен огън
Задушен джолан на бавен огън
1
Измиваме джолана и го слагаме в гювеч. Добавяме виното, солта, черния пипер, бахара, дафиновия лист и почистените и нарязани на едро лук и...
Агнешко, задушено на огън
Агнешко, задушено на огън
запалите огън. Месото се разделя на порции. Измива се и се подсушава. Солта, смленият черен пипер и червен пипер се смесват в купа. Месото...
Пълнено агне
Пълнено агне
загрята пещ за 3 -4 часа. 1 час преди да е готово, фолиото се сваля и агнето се полива с водата, която има отстрани , за да не прегори кожата. ...
Гергьовско агне
Гергьовско агне
Агнето се измива и посолява. Добре почистените дреболии се измиват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на парченца. В част от...
Агне на пещ
Агне на пещ
2
Най-подходящо за печене е младо и тлъсто агне. Хубаво го измийте и почистете отвътре и вън. Натъркайте го със сол вътре и отвън, а със смлян...
Агне на механично чеверме
Агне на механично чеверме
върти на огъня. Закланото и почистено от вътрешностите агне се забучва по средата на механичния кол, а агнето се поставя така: първо ...
Агне на шиш
Агне на шиш
Измиваме агнето много добре, след което го изцеждаме. Посоляваме го отвътре и отвън със сол и черен пипер и го напълваме с нарязания на...

Рейтинг

4.6
Общо 7 гласували
5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: