Печено агне на бавен огън

Печено агне на бавен огън

0

Взема се едно цяло и младо агънце и добре се почиства от вътрешности. Натърква се добре със сол, черен пипер, а отвътре и с червен пипер и се...

1

Агне на Бавен Огън

Разгледай всички 42 кулинарни идеи за агне на бавен огън в Готвач.бг.
Агнешко Печено на бавен огън

Агнешко Печено на бавен огън

Измиваме добре месото, подсушаваме го с кухненска кърпа. Втриваме подправките от всички страни. Поставяме агнешкото в тава, но задължително с...

Крехки агнешки джоланчета на бавен огън

Крехки агнешки джоланчета на бавен огън

сух. С тази смес намазваме джоланите от двете страни. Поставяме в тава, наливаме водата и прибираме във фурната. Печем на бавен огън за около три часа....

Агнешко бутче печено на бавен огън с майонеза

Агнешко бутче печено на бавен огън с майонеза

Агнешкото бутче се осолява от двете страни. От всички продукти в рецептата се прави паста, като те се разбъркват хубаво, до еднородност. С...

Задушен джолан на бавен огън

Задушен джолан на бавен огън

1

Измиваме джолана и го слагаме в гювеч. Добавяме виното, солта, черния пипер, бахара, дафиновия лист и почистените и нарязани на едро лук и...

Агнешко, задушено на огън

Агнешко, задушено на огън

запалите огън. Месото се разделя на порции. Измива се и се подсушава. Солта, смленият черен пипер и червен пипер се смесват в купа. Месото...

Пълнено агне

Пълнено агне

загрята пещ за 3 -4 часа. 1 час преди да е готово, фолиото се сваля и агнето се полива с водата, която има отстрани , за да не прегори кожата. Продуктите за плънката са за 17 кг чисто агне ....

Гергьовско агне

Гергьовско агне

Агнето се измива и посолява. Добре почистените дреболии се измиват и сваряват в подсолена вода, след което се нарязват на парченца. В част от...

Пълнено агне с девесил

Пълнено агне с девесил

завива цялото агне. Пече се 3 часа в загрята фурна. През половин час агнето се залива със соса от печенето....

Торта Великденско агне

Торта Великденско агне

3

бакпулвер. Разбъркайте внимателно с шпатула. Подгответе си формата (3D на агне), като я намажете с масло и поръсите леко с брашно. Изсипете...

Цяло печено агне

Цяло печено агне

Измиваме добре месото и го натъркваме навсякъде старателно с предварително разбърканите сол, черен и червен пипер. Поставяме агнето в голяма...

Курбан с агне

Курбан с агне

. Добавя се оризът и малко бульон от варенето на дреболиите. С тази смес се пълни предварително измитото и посолено отвън и отвътре агне...

4.6
Общо 7 гласували
5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: