Аламинути на Тиган

Разгледай всички 42 кулинарни идеи за аламинути на тиган в Готвач.бг.
Пица Аламинут на тиган
Пица Аламинут на тиган
7
В купа смесете майонезата, сметаната, яйцата, брашното и сол на вкус. Загрейте тиган с незалепващо покритие. Намаслете го и изсипете сместа в...
Аламинут на тиган
Аламинут на тиган
Оставете мазнината да се загрее хубаво в тигана. През това време нарежете сиренето на филии, дебели около 1 см. Сложете всяка плочка в...
Аламинутна баничка на тиган
Аламинутна баничка на тиган
тиган и изсипете сместа, пече се до златисто на слаб огън от двете страни. Това е бърза и вкусна аламинутна баница....
Баница Аламинут
Баница Аламинут
1
Разбийте содата с киселото мляко. Към тях прибавете едно по едно яйцата, натрошеното сирене, разтопеното масло и брашното, като бъркате...
Сандвичи аламинут
Сандвичи аламинут
2
Върху филийките, без да ги мажем с масло, подреждаме по 4 парченца шпек. От горе нарязаният на парченца кашкавал. Печем на парти грил за...
Кекс - аламинут
Кекс - аламинут
17
В купа или блендър се смесват всички продукти. Разбиват се за 7 минути. Сместа се излива в намаслена и набрашнена форма за кекс (24 см...
Пица Аламинут
Пица Аламинут
4
Готовото тесто разделям на две части. Вземаме си две тави намазваме с маслото всяка една. Разточваме блат за пица с големина според...
Стек Аламинут
Стек Аламинут
Стековете са бързи, стига да ги мариновате от предния ден. Леко начуквате месото при нужда, разбърквате всички останали съставки и мариновате...
Зелев аламинут
Зелев аламинут
Листата се отделят от зелката, попарват се в подсолена гореща вода. След като изстинат, от всеки лист оформяме плик, овалваме го в брашно и...
Хляб Аламинут
Хляб Аламинут
Оформете тестото като хляб и направете разрези отгоре, печете за 25 минути на 200 градуса. Готовия хляб намажете с масло и завийте с чиста...
Спагети Аламинут
Спагети Аламинут
1
Сварете спагетите по указанието на пакета. След това ги изцедете и оставете да се охлаждат. Запържете олиото с лука, моркова, шунката...
Бисквити аламинут
Бисквити аламинут
Маслото не трябва да е разтопено, а меко. Разбиваме със захарта и щипката сол. Бъркаме, докато побелее. След като е готово, прибавяме брашното...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: