Аламинути с Кренвирши

Прегледай всички 17 избрани предложения за аламинути с кренвирши в Готвач.бг.
Кренвирши
Кренвирши
3
соя и са отлични за хората, които не желаят да включват продукти от месо в своя хранителен режим. Производство на кренвирши Всеки кренвирш...
Кремвиршки
Кремвиршки
5
Кренвиршите се нарязват на дължина, намазва се кората с масло и се слага кренвирша, заедно със кетчупа, кашкавала или сиренето и подправките...
Бьоф ала Ани Строганов
Бьоф ала Ани Строганов
Нарязваме телешкото месо на кубчета. Запържваме го в разтопеното масло. След като леко добие, загар го изваждаме върху салфетка, за да се отцеди...
Торта ала Петя
Торта ала Петя
Кармелизираме захарта и с хладка вода я разтваряме, за да се получи сладка водичка, с която да напоим готовите блатове. Към нея прибавяме и...
Паста ала Норма
Паста ала Норма
Патладжанът се измива под течаща вода и се нарязва на филийки, дебели около 1 см, без да се обелва от кората. Филийките се подреждат една...
Мусака ала Пепеляшка
Мусака ала Пепеляшка
Задушаваме каймата в малко олио. Към нея добавяме нарязаните на ситно лук и чесън. Подправяме със сол, черен и червен пипер. Взимаме тава и я...
Пиле ала Путанеска
Пиле ала Путанеска
В малко мазнина запържете месото. Извадете го в чиния, а в същата мазнина задушете нарязания на полумесеци лук. Добавете чесъна и нарязаният...
Пържени яйца ала баба
Пържени яйца ала баба
В тиган се слага да се разтопи маслото, а през това време във всяка филия се изрязва по една дупка. Когато загрее маслото, се слагат филиите...
Хумус ала Тюркоаз
Хумус ала Тюркоаз
4
Ето и една много вкусна разядка, изключително почитана на Изток. Почиствам люспите от зърната нахуд, става лесно, но е леко пипкаво. Но пък след...
Фритата ала Гордън Рамзи
Фритата ала Гордън Рамзи
1
Почистете лука и нарежете на полумесеци. Сложете зехтин в тиган и загрейте на котлона. Поставете лука в тигана и запържете до омекване. Вземете...
Пиле ала Терияки
Пиле ала Терияки
1
Направете Терияки соса като в тенджерка сипете соевия сос, мед, черен пипер, джинджифил, виното, нишестето и настъргана скилидка чесън...
Шаран ала Прованс
Шаран ала Прованс
Шаранът се почиства, измива се и се нарязва на парчета. Нарежда се в тенджера и се залива с маслото, разтопено с брашното, олиото, виното...

Рейтинг

2.8
Общо 8 гласували
5 0
4 3
3 0
2 5
1 0
Дай твоята оценка: